Hands-on training: Samenwerken in de cloud

Written by  mei 04, 2017

Samenwerken in de Cloud met Autodesk, een onomkeerbare trend 

 

Interdisciplinair samenwerken, het opzetten van een centraal model, veilig documenten delen, coördineren, .. en dat via het web of mobiele apparaten! Het wordt steeds belangrijker en is ongetwijfeld een onomkeerbare trend. 

Dat dit onderwerp hot topic is, werd gisteren duidelijk door de grote belangstelling van het aantal aanwezigen bij onze Hands-On training “Samenwerken in de Cloud met Autodesk BIM360”.

De cursisten leerden hoe de verzameling Cloud gebaseerde Autodesk toepassingen ingezet worden om  de manier van ontwerpen, visualiseren en simuleren aanzienlijk te verbeteren. En om de resultaten te delen met belanghebbenden.

Gastdocent Ives Veelaert, technical specialist collaboration & data management bij Autodesk, gaf praktijktips mee.  Hoe werken we het best samen in een live project met Autodesk A360 Collaboration for Revit, wie heeft voldoende met BIM360 Team, …

Achteraf wisselden de deelnemers nog onderling ideeën en ervaringen uit tijdens het netwerkevenement.

Gezien de zeer grote interesse wordt deze open training binnenkort herhaald. En opgenomen in ons standaard aanbod zodat we ze u ook privé kunnen aanbieden!

 

Read 802 times
Rate this item
(1 Vote)
Evy De Backer

posted by:

Meer informatie? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of contacteer ons op 09/331 77 00