De Groep Monnoyeur neemt de Autodesk® VAR Divisie van i-Theses over en brengt deze onder in zijn softwaredistributie activiteit, Arkance Systems.

Written by  juni 01, 2018 Featured

Sofistik

i-Theses et Vianova rejoignent Arkance Systems


Op 25 mei 2018 heeft de groep Monnoyeur alle Autodesk®, LiNear® en SoFiSTik® gerelateerde activiteiten van i-Theses overgenomen (zowel het handelsfonds als het voltallig personeel) en ondergebracht in Arkance Systems BVBA.

Arkance Systems is de nieuwe naam voor de softwaredistributie activiteit van de Groep Monnoyeur waarin eerder dit jaar ook Vianova Systems Benelux werd ondergebracht. Beide teams zijn inmiddels gefusioneerd, wat betekent dat er vandaag meer dan 20 CAD/BIM experten voor u klaar staan!

Wat verandert er concreet? Voor u als klant wijzigt er weinig…

Zelfde medewerkers, zelfde locaties en kantoren, zelfde kwalificatie, zelfde service, zelfde manier van zaken doen…

Enkel de facturatiegegevens zijn veranderd (exacte gegevens kan u verder in dit document terugvinden).

i-Theses BVBA blijft bestaan en zal zich in de toekomst uitsluitend toespitsen op de commercialisatie van het product ‘Floor Office’ en het ontwikkelen van maatsoftware.

Verder zullen i-Theses en Arkance Systems in de toekomst zeer nauw blijven samenwerken. Onder meer voor wat de bestaande apps betreft zoals BIMiTS, TerraBase, AutoTopo,…


Arkance Systems is vandaag in staat om u een compleet BIM-portfolio met bijhorende geavanceerde services aan te bieden.
Onderzoeken van uw BIM noden en deze maximaal invullen, behoren tot de kerntaken van Arkance Systems. Het is ons doel een strategische partner te zijn in het bereiken van uw doelstellingen. Onze kennis wordt iedere dag verrijkt zodat we u het beste professionele BIM advies en vernieuwde oplossingen kunnen bieden. Hierbij streven we naar het hoogste rendement voor u.

Meer weten over Arkance Systems

 

FAQ

Q: Wie is de groep Monnoyeur?
A: De Monnoyeur-groep werd opgericht in 1906 en is marktleider op het gebied van machines en diensten voor de bouwsector. Dit met een jaaromzet van € 1,7 miljard en meer dan 5.000 werknemers wereldwijd. Het vertegenwoordigt 's werelds toonaangevende merken, waaronder CATERPILLAR (sinds 1929), JOHN DEERE (in Roemenië), MITSUBISHI, AUTODESK en TRIMBLE. Het is betrokken bij de meeste grote Franse bouwprojecten, is aanwezig in heel Europa (Polen, Roemenië en België) en in Noord-Afrika. Meer informatie: https://monnoyeur.com/en/homepage-en/  

Q: Waarom heeft i-Theses de Autodesk VAR Divisie overgelaten?
A: Om de toekomst en verdere groei van de i-Theses Autodesk VAR Divisie veilig te stellen, zijn wij ervan overtuigd dat een evolutie van ‘Gold’ naar ‘Platinum’-samenwerking, een vereiste is voor de distributie van Autodesk. Om dit te bereiken, moeten we op Europees niveau denken en hebt u een sterke groep nodig. Met de structuur en kracht van de Monnoyeur-groep samen met de ervaring van Arkance Systems, is de toekomst en het succes verzekerd.

Q: Waarom heeft de groep Monnoyeur de Autodesk VAR Divisie van i-Theses overgenomen?
A: De Groep MONNOYEUR is er sterk van overtuigd dat de uitbereiding van het aanbod bouwsoftware en een team van experts de sleutel is tot een complete oplossing voor bouwmanagement voor onze klanten. Deze acquisitie is opnieuw een belangrijke stap voorwaarts naar onze algemene missie om dé onbetwiste leverancier van geïntegreerde hardware- en software-oplossingen te worden.

Q: Wanneer is de overname effectief?
A: Per 25 mei 2018.

Q: Wat gebeurt er met de bestaande apps zoals BIMiTS, TerraBase, AutoTopo,…?
A: i-Theses staat in voor het onderhoud en verdere ontwikkeling ervan. Arkance Systems is als verdeler verantwoordelijk voor de commercialisatie en technische ondersteuning naar klanten toe.

 
 

 

Read 1074 times
Rate this item
(0 votes)
Evy De Backer

posted by:

Meer informatie? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of contacteer ons op 09/331 77 00