BIM 360 News

Written by  augustus 22, 2019 Featured

BIM 360 News - nieuwsbrief 08.2019

 

1.BIj alle BIM 360-producten is er nieuw gebruikersniveau toegevoegd. Vanaf nu kan je iemand ook enkel Viewer rights geven. Deze persoon kan modellen en plannen controleren zonder deze te kunnen downloaden/editeren. Ook voor dit niveau is een licentie nodig.

 

2.Gebruik van Files in BIM 360 Docs:

    • Revit Files

Revit files kunnen opgeslaan worden als Cloud Model files, deze wijze van werken. Indien men een Revit file omgezet heeft naar een Cloud Model is het niet meer mogelijk van met meerderen tegelijkertijd in dezelfde file te werken.
  • Niet Revit Files: Autocad, ifc, Microsoft Office, ..

Via de desktop connector kan men files dat ingebruik zijn blokkeren. Zodanig dat anderen het tijdelijk niet meer kunnen editeren.

 

 

3. Bim 360 Design:

Je kan nu kiezen of je de Bim 360 Design file wilt plaatsen in het Plan of Project onderdeel van BIM 360 Docs.

 

Indien je opteert om te werken in het Plans onderdeel, dan wordt bij elke publisch automatisch de sheets digitaal beschikbaar gesteld. M.a.w. als de oude workflow; "op het einde van de week van alle aanpassingen pdf maken was?", is dat nu maar even op de "publish knop" drukken.

 

4.BIM 360 Docs:

De nieuwste versie van BIM 360 Document Management levert verbeterde projectmapsjablonen, meer controle over de volgorde en weergave van de kolommen en andere verbeteringen. Ook op het gebied van gebruiksvriendelijkheid zijn een aantal zaken verbeterd.

 

 

 

 

Read 199 times
Rate this item
(0 votes)
Evy De Backer

posted by:

Meer informatie? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of contacteer ons op 09/331 77 00