Arkance Systems

Digitalisatie van de Bouw- en Maakindustrie

Onze softwareoplossingen en diensten ondersteunen u bij de digitale transitie van uw gehele projectlevenscyclus, van ontwerp tot bouw en onderhoud.

Stap binnen in de wereld van Industry 4.0

Haal het maximum uit uw technologie

Onze experten staan tot uw dienst

Kies de juiste software, zet de eerste stappen in de wereld van BIM, volg een opleiding of laat uw software op maat ontwerpen door onze Holixa-ontwikkelingsdienst. Bekijk hiernaast een greep uit ons aanbod.

Digitalisering via de juiste oplossing voor uw sector

Ons aanbod aan oplossingen voor CAD, CAM, BIM en PLM is aangepast aan de specifieke aspecten van uw sector. Hieronder drie branches waarin wij actief zijn.

Samen zorgen we voor succesvolle projecten

Onze persoonlijke begeleiding (opleidingen, softwareontwikkeling, advies en ondersteuning) om nieuwe technologieën vlekkeloos te integreren in uw workflow.

Holixa

Ons Holixa-team ontwerpt applicaties om de functionaliteiten van uw software te optimaliseren.

Nieuws en blogberichten

Blijf op de hoogte van de meest recente trends en ontwikkelingen via ons nieuwsoverzicht.

Upskilling - Zes tips voor de industrie van de toekomst

Denkt u dat morgen een robot voor u kan werken? Voor de industriële sector ligt het antwoord niet zo voor de hand, aangezien de studies over de toekomst van de sector verdeeld zijn. Upskilling, of het vergroten van de vaardigheden van werknemers, zou wel eens de beslissende factor kunnen zijn.

Vijf innovatieve trends in de bouwtechnologie in 2021

Omwille van de pandemie neemt de druk toe om manieren te creëren waarop mensen ruimtes virtueel kunnen ervaren en begrijpen om zo veilig afstanden te kunnen bewaren. Het intuïtiever delen van gegevens staat ook bovenaan het lijstje voor innovaties in 2021.

Drie manieren om de mindset te veranderen voor BIM

Is het faalangst, angst voor verandering of angst voor kritiek van anderen? Deze drie factoren zitten ingebeiteld in het menselijke brein en zorgen voor conformisme. Wanneer architecten en designers echter verandering en innovatie omarmen, zijn ze in staat om geweldige dingen te bereiken.

Zes trends in de commerciële bouwindustrie

Is een trend echt een trend als het jaar na jaar wordt herhaald? In de commerciële bouwwereld wel, want deze competitieve industrie is vaak resistent tegen snelle ontwikkelingen. Voor zowel bouwheren als opdrachtgevers blijft innovatie een risicovolle onderneming.

Klantenervaringen

Onze partners

Samen met deze strategische partners blijven we innoveren om bij te dragen tot het succes van uw projecten.