3ds Max

Autodesk 3ds Max biedt een rijke en flexibele toolset aan om hoogwaardige ontwerpen met volledige artistieke controle te creëren. Deze software wordt voornamelijk gebruikt in de wereld van media en entertainment.

Belangrijkste technologieën van 3ds Max zijn:

 • Exposure – een set gereedschappen om de zon, de hemel en kunstlicht te simuleren en te analyseren
 • Recognize – een technologie voor het weergeven van scènes die de gegevensstroom tussen 3ds Max Design en Revit aanzienlijk verbetert
 • Reveal – repetitieve renderingtechnologie voor snelle analyse en afwerking van renderings
 • ProMaterials – een bibliotheek van precieze materialen met betrekking tot de fabrikant

BIM Infra Academy

Zet u ook de stap in de wereld van BIM Infra?

BIM Infra Academy

Zet u ook de stap in de wereld van BIM Infra?

Exposure - simuleer de helderheid van uw project

Exposure is een van de belangrijkste technologieën van 3ds Max software. Het is een toolkit voor het simuleren en analyseren van de zon, hemel en kunstlicht. Exposure helpt architecten bij het beoordelen van de intensiteit van het licht, wat deel uitmaakt van het proces van het analyseren van de omgevingskwaliteit.

Reveal - analyseer renderings

Reveal vereenvoudigt de analyse van iteratieve gegevensstromen met een eenvoudig visualisatiesysteem. De framebuffer van de afbeelding bevat een set tools waarmee u wijzigingen aan de weergave snel kunt valideren door de verschillende objecten waaruit de afbeelding bestaat te filteren. Deze tool maakt een gedetailleerde analyse van het model om de conformiteit met de verschillende kwaliteitslabels te controleren.

Werken met Revit… en meer!

De FBX-gebaseerde scèneweergavetechnologie stelt u in staat om snel en nauwkeurig geometrie, verlichting, materialen en kijkhoeken te importeren van Revit naar 3ds Max, met behulp van een verscheidenheid aan tools en functies die een naadloze workflow tussen de twee software-oplossingen mogelijk maken.

Meer info in de overzichtsvideo hieronder:

Product prijs
Extra opties totaal:
Totale bestelling:

  Opleidingen

  Arkance Systems biedt als erkend opleidingscentrum een veelvoud aan opleidingen aan om uw gebruik van onze softwareoplossingen te optimaliseren.  Meer weten?

  Aanvullende diensten

  Ondersteuning via change management, opleidingen, begeleiding van onze technische experts: een reeks diensten om u te helpen gemakkelijk BIM te implementeren. Diensten

Deze oplossingen zijn wellicht ook interessant voor u:

GibbsCAM

CAM-software met één interface voor al uw CNC-programmeerbehoeften, van eenvoudig 2-assig frezen en draaien tot complexe multi-task bewerkingen.

Revit

Revit maakt het mogelijk om intelligente 3D-modellen aan te maken en te werken volgens de BIM-filosofie.

ReCap Pro

Reality capture en 3D scanning software voor het maken van intelligente modellen via laserscans en foto's.

AutoCAD

De 2D CAD-software die 'alles' ontwerpt, inclusief industrie-specifieke toolsets en apps.

  Ontdek de opleidingen van Arkance Systems