AutoCAD Inventor LT Suite

De AutoCAD Revit LT Suite is een uniek softwarepakket dat AutoCAD LT en Revit LT bevat. AutoCAD LT is de referentie-ontwerpsoftware voor 2D CAD-tekeningen. Inventor LT is een ideaal softwarepakket voor iedereen die gemakkelijk en gemakkelijk toegang wil tot 3D parametrische modellering. Door gebruik te maken van 3D-modellen die al in de ontwerpbibliotheek aanwezig zijn, kunt u de productiviteit verhogen, de foutmarge verkleinen en een betere communicatie en samenwerking bevorderen door middel van DWG-functionaliteit.

Opleiding Maakindustrie

Zowel starters als experts begeleiden we richting Industry 4.0

kalmeer en leer

ontvang een opleidingscheque tot € 250, -

AutoCAD LT

AutoCAD LT, de Limited Technologies-versie van AutoCAD, is software voor computer-aided design (CAD) die architecten, ingenieurs en bouwprofessionals gebruiken om nauwkeurige 2D- en 3D-tekeningen te maken en ze eenvoudig uit te wisselen in DWG-formaat.

Inventor LT

Inventor LT-software integreert werktuigbouwkundige 3D CAD in 2D-workflows. Breid uw engineeringproces uit met krachtige, parametrische modellering op onderdeelniveau, online samenwerking vanaf elk apparaat, multiCAD-interoperabiliteit en DWG-tekenaanzichten volgens industrienormen.

3 jaar korting

Neem nu een licentie van drie jaar en krijg 10% korting

Meerwaarde door onze persoonlijke begeleiding en opleidingen op maat

Onze Helpdesk staat tot uw dienst voor al uw praktische en technische vragen

Product prijs
Extra opties totaal:
Totale bestelling:

  Opleiding

  Ga meteen aan de slag met de nieuwste Autodesk software en praktijkgerichte CAD- of BIM-trainingen. Abonneer u nu op Autodesk software en ontvang een trainingsvoucher tot 250 euro. Informatie

  Aanvullende diensten

  Ondersteuning via change management, opleidingen, begeleiding van onze technische experts: een reeks diensten om u te helpen gemakkelijk BIM te implementeren. Diensten

Deze oplossingen zijn wellicht ook interessant voor u:

  Ontdek de opleidingen van Arkance Systems

  Ga naar ons opleidingsoverzicht