AutoCAD Revit LT Suite

De AutoCAD Revit LT Suite is een uniek softwarepakket dat AutoCAD LT en Revit LT bevat. Dankzij deze functionele en samenhangende tools is het ideaal voor de eerste stap op weg naar BIM. Dit softwarepakket stelt architecten en ontwerpers in staat om gebouwontwerpen te optimaliseren dankzij hun intuïtieve interfaces.

De essentiële stap vooruit

 • Ontwerp 2D-modellen in een globaal DWG-formaat
 • Open RVT-tekeningen in Revit LT om ze te laten samenwerken met andere domeinen
 • Maak kennis met 3D dankzij de 3D-functies in Revit LT

BIM Infra Academy

Zet u ook de stap in de wereld van BIM Infra?

BIM Infra Academy

Zet u ook de stap in de wereld van BIM Infra?

Revit LT

Revit LT, de Limited Technologies-versie van Revit, is een hoogwaardig tekenpakket, afgestemd op ontwerpers, bouwers, productfabrikanten, installateurs en andere professionals uit de bouwsector.

Revit LT ondersteunt BIM-workflows die u in staat stellen uw ontwerpen duidelijker te visualiseren en te communiceren, voor een grotere nauwkeurigheid en projectefficiëntie. Deze software is essentieel voor architecten, constructeurs en installateurs.

AutoCAD LT

AutoCAD LT, de Limited Technologies-versie van AutoCAD, is software voor computer-aided design (CAD) die architecten, ingenieurs en bouwprofessionals gebruiken om nauwkeurige 2D- en 3D-tekeningen te maken en ze eenvoudig uit te wisselen in DWG-formaat.

U wilt digitaal ontwerpen en beginnen te tekenen met CAD? Heeft u echter (nog) geen 3D, extra applicaties of netwerklicenties nodig? Dan is AutoCAD LT voor u de beste keuze.

Product prijs
Extra opties totaal:
Totale bestelling:

  Opleiding

  Arkance Systems biedt als erkend opleidingscentrum een veelvoud aan opleidingen aan om uw gebruik van onze softwareoplossingen te optimaliseren.  Meer weten?

  Aanvullende diensten

  Ondersteuning via change management, opleidingen, begeleiding van onze technische experts: een reeks diensten om u te helpen gemakkelijk BIM te implementeren. Diensten

Deze oplossingen zijn wellicht ook interessant voor u:

Revit

Revit maakt het mogelijk om intelligente 3D-modellen aan te maken en te werken volgens de BIM-filosofie.

AutoCAD

De 2D CAD-software die 'alles' ontwerpt, inclusief industrie-specifieke toolsets en apps.

  Ontdek de opleidingen van Arkance Systems

  Ga naar ons opleidingsoverzicht