Autodesk Construction Cloud

De Autodesk Construction Cloud is een suite van Autodesk-software die beantwoordt aan de behoeften van alle fasen van een bouwproject.

De ACC verbindt workflows, teams en gegevens in elk stadium van de bouw om risico's te verminderen, efficiëntie te maximaliseren en winst te verhogen.

De ACC-workflow bestaat uit vier belangrijke stappen:

 • Ontwerp (Design)
 • Planning (Plan)
 • Constructie (Build)
 • Uitbating (Operate)

BIM Infra Academy

Zet u ook de stap in de wereld van BIM Infra?

BIM Infra Academy

Zet u ook de stap in de wereld van BIM Infra?

De ACC workflow in vier stappen

Ontwerp (Design)

Met de ontwerptools in de Autodesk Construction Cloud kunnen architecten, ingenieurs en alle projectteams samenwerken aan gedeelde, gecentraliseerde modellen. Deze ontwerptools zijn afgestemd op de eisen van verschillende bouwvakken en worden gecombineerd met de kracht van Autodesk-oplossingen voor gegevensbeheer om gegevens tijdens het hele project optimaal te benutten. Het modelleren van het project en het creëren van alle BOM's voor de verschillende objecten (waaruit het bestaat) was nog nooit zo eenvoudig.

Planning (Plan)

Planning en de eerste ontwerpen zijn van het grootste belang voor alle bouwprojecten. Zij hebben invloed op de hele levenscyclus - van ontwerp tot onderhoud. Met de ACC wordt de planningsfase geoptimaliseerd met toepassingen én een collaboratief en dynamisch platform om de hele projectfase te delen, uit te wisselen en aan te passen.

Constructie (Build)

Bouwen in samenwerkingsverband: de verbinding tussen kantoor en het terrein om de uitwisseling tussen de teams vlotter te laten verlopen, is een essentieel punt voor uw projecten. Met de Construction Cloud kunnen alle projectactoren op één model werken, over actuele informatie beschikken en fouten tijdens de uitvoeringsfasen voorkomen.

Uitbating (Operate)

Het BIM-model en de bijbehorende documentatie verschaffen nauwkeurige informatie over alle elementen waaruit het is opgebouwd. Het is dus gemakkelijker om het onderhoud van de werken of de verschillende voorwerpen waaruit zij bestaan, te plannen.

De vier softwaretools van de ACC

Autodesk Build
Field en project management software voor de bouwsector.

Autodesk BIM Collaborate
Design collaboration en model coordination software voor ontwerpers en Virtual Design and Construction (VDC) teams.

Autodesk Takeoff
2D- en 3D- opstartsoftware voor calculators.

BuildingConnected
Software voor offertebeheer voor de eigenaars en aannemers.

Product prijs
Extra opties totaal:
Totale bestelling:

  Opleiding

  Arkance Systems biedt als erkend opleidingscentrum een veelvoud aan opleidingen aan om uw gebruik van onze softwareoplossingen te optimaliseren.  Meer weten?

  Aanvullende diensten

  Ondersteuning via change management, opleidingen, begeleiding van onze technische experts: een reeks diensten om u te helpen gemakkelijk BIM te implementeren. Diensten

Deze oplossingen zijn wellicht ook interessant voor u:

AutoCAD

De 2D CAD-software die 'alles' ontwerpt, inclusief industrie-specifieke toolsets en apps.

  Ontdek de opleidingen van Arkance Systems

  Ga naar ons opleidingsoverzicht