BIM 360 Build

BIM 360 Build (voorheen BIM 360 Field) is managementsoftware die de samenwerking op de bouwplaats verbetert. Met deze cloud-gebaseerde applicatie worden documenten, taken, planningen en rapporten opgesteld, beheerd en gecontroleerd.

 • Overdracht van informatie op de bouwplaats
 • Verbeter de uitvoering en uw werkprocessen
 • Observeer alle prestaties direct en nauwkeurig
 • Verhoog de kwaliteit van inspecties en veiligheid
 • Altijd en overal toegang tot projectinformatie
 • Voor desktop, laptop, tablet en smartphone

BIM Infra Academy

Zet u ook de stap in de wereld van BIM Infra?

BIM Infra Academy

Zet u ook de stap in de wereld van BIM Infra?

Waarom zijn bouwbedrijven die met BIM 360 Build werken zo succesvol?

BIM 360 Build verhoogt de kwaliteit en prestaties van de uitvoering door gebruik te maken van de cloud. Daarmee is altijd en overal inzicht in de werkelijke voortgang van het bouwproject en kan tijdig worden bijgestuurd. De software zorgt voor overzicht, mét oog voor detail. Is er bijsturing nodig? Dan zijn taken snel uitgezet en weet iedereen direct wat er én wanneer het moet gebeuren. Is de taak afgerond, dan worden managers meteen op de hoogte gebracht.

Door met een geïntegreerd platform de tekenkamer met de bouwplaats te verbinden wordt het coördineren en beheren van bouwprojecten eenvoudiger omdat de informatievoorziening beter is: iedereen weet wat er moet gebeuren en beschikt over de laatste informatie. Daardoor neemt de projectkwaliteit en bouwplaatsveiligheid toe en nemen vertragingen af.

BIM 360 Build maakt gebruik van het BIM 360-platform van Autodesk voor het verzamelen, combineren en eenduidig presenteren van projectgegevens. In real time en op elke locatie met internettoegang. Maak gebruik van de krachtige functies in BIM 360 Build en laat projectmedewerkers beter samenwerken.

Meer info in de overzichtsvideo hieronder:

Product prijs
Extra opties totaal:
Totale bestelling:

  Opleiding

  Arkance Systems biedt als erkend opleidingscentrum een veelvoud aan opleidingen aan om uw gebruik van onze softwareoplossingen te optimaliseren.  Meer weten?

  Aanvullende diensten

  Ondersteuning via change management, opleidingen, begeleiding van onze technische experts: een reeks diensten om u te helpen gemakkelijk BIM te implementeren. Diensten

Deze oplossingen zijn wellicht ook interessant voor u:

  Ontdek de opleidingen van Arkance Systems

  Ga naar ons opleidingsoverzicht