BIM 360 Design

Met BIM 360 Design kunt u in real time samenwerken tijdens het ontwerpen en gegevens beheren in Revit, Civil 3D en AutoCAD Plant 3D. U hebt steeds toegang tot alle projectgegevens zodat u kan werken waar en wanneer u wil. Gedurende de gehele duur van het project kunt u ook samenwerken met interne teams en ander organisaties.

 • Deel Revit-bestanden via de BIM-server
 • Beter samenwerken met interne en externe partners
 • Veiligheid voor uw bestanden en de toegang ertoe
 • Realtime updates van alle informatie

BIM Infra Academy

Zet u ook de stap in de wereld van BIM Infra?

BIM Infra Academy

Zet u ook de stap in de wereld van BIM Infra?

BIM 360 Design (voorheen Collaboration For Revit) is geschikt voor organisaties die met meerdere gebruikers op verschillende locaties willen samenwerken. Laat het BIM-proces tot zijn recht komen door gebruik te maken van een centraal model waarbij iedereen zijn informatie kan opvragen, toepassen en controleren.

Optimale communicatie

Met behulp van de ingebouwde Communicator chattool is het doorgeven van veranderingen eenvoudig. Veranderingen zijn interactief zichtbaar en de Communicator laat dynamisch zien wie aan het model werkt.

Eenvoudige upscale

BIM 360 Design werkt zonder extra hardware of software en kan eenvoudig worden uitgebreid. Bovendien kunnen teamleden eenvoudig worden toegevoegd of verwijderd dankzij de duidelijke interface.

Actuele gegevens

Eenvoudig beheer van modellen, gebruikers en hun rechten. Altijd toegang tot het laatste projectmodel en informatie en bekijk de historie van het model, wie er wijzigingen heeft aangebracht en schakel tussen het huidige model en vorige versies.

Integratie met BIM 360 Docs

Samen BIM 360 Design heeft u toegang tot BIM 360 Docs, een document management software tool voor de bouw. Door projectinformatie toegankelijk te maken voor het projectteam wanneer en waar het nodig is, maakt BIM 360 Docs van documentmanagement een noodzakelijke taak naar de basis voor het succes van het project.

Als een team samenwerken in Revit!

Samenwerken in Revit is nog eenvoudiger met BIM 360 Design en is uitstekend om een team beter te laten presteren. Het stelt medewerkers in staat om samen te werken in een centraal Revit-model en altijd en overal toegang te hebben tot de nieuwste tekeningen en documenten. Deze directe manier van werken verbetert het ontwerpproces en bespaart kosten.

Meer info in de overzichtsvideo hieronder:

Product prijs
Extra opties totaal:
Totale bestelling:

  Opleiding

  Arkance Systems biedt als erkend opleidingscentrum een veelvoud aan opleidingen aan om uw gebruik van onze softwareoplossingen te optimaliseren.  Meer weten?

  Aanvullende diensten

  Ondersteuning via change management, opleidingen, begeleiding van onze technische experts: een reeks diensten om u te helpen gemakkelijk BIM te implementeren. Diensten

Deze oplossingen zijn wellicht ook interessant voor u:

  Ontdek de opleidingen van Arkance Systems

  Ga naar ons opleidingsoverzicht