In een steeds complexer wordende IT-omgeving is het voor een organisatie niet altijd evident om de controle te behouden op de IT-infrastructuur en haar specifieke aspecten. Hoewel deze systemen laagdrempeliger worden en minder onderhoud vergen, is er een minimale monitoring noodzakelijk om bepaalde problemen (performance, dropout, etc…) te vermijden.

Onze kennis en expertise als advies voor uw bedrijfsprocessen

Arkance Systems stelt graag haar kennis en expertise ter beschikking. Dit kan ter plaatse of vanop afstand. Onze experts hebben tonnen ervaring om u de best mogelijke oplossing aan te bieden.

Enkele voorbeelden van onze consultancy

Health Monitoring

Indien u proactief problemen wil vermijden: onze consultants kijken uw systemen na, rapporteren de anomalieën en lossen deze op om complicaties te vermijden.

On-site ondersteuning

Onze product specialist assisteert u ter plaatse om de start-up van uw software-oplossing aanzienlijk te versnellen. Dit kan zowel voor als na een eventuele opleiding.

Business Process Review

Deze expertise begint met een grondige evaluatie van uw huidige processen en een dieper onderzoek naar uw behoeften. Vervolgens stellen we een roadmap op met alle mogelijkheden om uw bedrijf te moderniseren.

BIM Adoption Plan

U wil starten met BIM, maar hebt geen idee hoe u eraan moet beginnen? Onze experten begeleiden u vlekkeloos in de wondere wereld van Building Information Modeling.

Ontdek de opleidingen van Arkance Systems