Fusion 360

Fusion 360 combineert industriële en werktuigbouwkundige ontwerpen, simulatie, samenwerking en vervaardiging in een geïntegreerde concept-naar-productie-toolset.

Maak een einde aan uw onsamenhangende productontwikkelingsproces. Met één, uniform platform worden de stappen in uw workflow vereenvoudigd:

 • 3D-ontwerp en -modellering
 • Electronica
 • Simulatie
 • Generative Design
 • Documentatie
 • Samenwerking
 • Productie

Opleiding Maakindustrie

Zowel starters als experts begeleiden we richting Industry 4.0

kalmeer en leer

ontvang een opleidingscheque tot € 250, -

3D-ontwerp en -modellering
Laat uw ontwerptool uw creativiteit en vermogen om snel meerdere ontwerpiteraties te maken niet beperken. Ontwerp hoe u wilt in alle fasen van het productontwikkelingsproces.

Electronica
Stop met het worstelen met handmatige ontwerpworkflows en oude, uitwisselbare bestandsformaten. Verkrijg alle voordelen van een volledig elektronische tool en mechanische CAD in een single data-driven platform.

Simulatie
Wacht niet langer. Test uw ontwerpen in een vroeg stadium van het ontwikkelingsproces om de bruikbaarheid te bepalen en dure fouten te ontdekken.

Generative Design
Vergroot uw vermogen om te innoveren. Genereer snel hoogpresterende ontwerpalternatieven uit een reeks productie- en materiaalbeperkingen. Zodra een oplossing is gekozen, bewerkt u uw CAD-klare geometrie.

Documentatie
Vermijd exporteren. Maak eenvoudig 2D-tekeningen direct uit uw 3D-modellen om de productienauwkeurigheid te garanderen.

Samenwerking
Laat locaties, tijdzones en uitgebreide beoordelingen uw ontwikkelingsproces niet verlengen. Bekijk alle ontwerpgegevens vanuit een enkel projectdashboard en werk eenvoudig samen met zowel interne als externe belanghebbenden.

Productie
Vermijd kostbare reworks, defecten en gemiste deadlines die een impact hebben op uw bottom line met echt geïntegreerde CAD + CAM. Maak gebruik van HSM-technologieën om snel gereedschapspaden te genereren die de cyclustijden verkorten, de slijtage van machines en gereedschappen verminderen en hoogwaardige afgewerkte onderdelen produceren.

Meer info in de overzichtsvideo hieronder:

Product prijs
Extra opties totaal:
Totale bestelling:

  Opleiding

  Arkance Systems biedt als erkend opleidingscentrum een veelvoud aan opleidingen aan om uw gebruik van onze softwareoplossingen te optimaliseren.  Meer weten?

  Aanvullende diensten

  Ondersteuning via change management, opleidingen, begeleiding van onze technische experts: een reeks diensten om u te helpen gemakkelijk BIM te implementeren. Diensten

Deze oplossingen zijn wellicht ook interessant voor u:

  Ontdek de opleidingen van Arkance Systems

  Ga naar ons opleidingsoverzicht