Fusion Lifecycle

Fusion Lifecycle combineert industrieel en mechanisch ontwerp, simulatie, samenwerking en productie in een geïntegreerde toolbox van ontwerp tot productie.

Breng ontwerp, engineering en productie samen in één platform en maak een einde aan uw inconsistente productontwikkelingsproces.

Het Fusion Lifecycle-platform vereenvoudigt de stappen in uw workflows:

 • 3D-ontwerp en -modellering
 • Simulatie
 • Generative Design
 • Documentatie
 • Samenwerking
 • Ontwikkeling

BIM Infra Academy

Zet u ook de stap in de wereld van BIM Infra?

BIM Infra Academy

Zet u ook de stap in de wereld van BIM Infra?

Snellere en efficiëntere productontwikkeling

Product Lifecycle Management (PLM) helpt u uw productontwikkelingsprocessen te versnellen voor alle afdelingen en locaties door workflows en belangrijke taken te automatiseren en tijdig informatie te leveren. Omdat Fusion Lifecycle in de cloud draait, heeft iedereen altijd en overal toegang tot de nodige gegevens.

Waarom cloud-gebaseerde PLM?

Elimineer knelpunten

Weet u niet zeker waarom dingen zijn vastgelopen? PLM kan helpen bij het definiëren en automatiseren van processen om het werk vlot te laten verlopen en uw productontwikkeling op de rails te houden.

Neem de controle over verandering

Worstelt u met spreadsheets en e-mail? PLM biedt een moderne tool voor wijzigingsbeheer die wijzigingen in uw productontwerpen opspoort en vastlegt wanneer ze plaatsvinden.

Blijf op de hoogte van de laatste status

Verspilt u te veel tijd aan statusrapporten? PLM biedt real-time toegang tot de productgegevens die u nodig hebt en presenteert deze in grafische dashboards voor een snelle interpretatie.

Waarom Fusion Lifecycle?

Introductie van nieuwe producten

Voorkom kostbare vertragingen bij de introductie. New product introduction (NPI) tools helpen u om uw laatste productinnovaties op tijd en binnen budget op de markt te brengen.

Beheer materiaallijsten

Uw stuklijstgegevens zijn te belangrijk om fouten te kunnen maken. Fusion Lifecycle helpt u bij het beheren, visualiseren en delen van up-to-date BOM-informatie binnen de organisatie in real-time.

Change Management

Productwijzigingen worden volledig gedefinieerd, beoordeeld, goedgekeurd en geïmplementeerd in een collaboratieve omgeving.

Quality Management

Krijg een 360-view van uw kwaliteitsdata en kritische processen, zodat u kwaliteitsproblemen kunt voorkomen en er snel op kunt reageren.

Samenwerking met leveranciers

Blijf 24/24 en 7/7 verbonden met uw wereldwijde supply chain met altijd en overal toegang tot de informatie die uw uitgebreide organisatie nodig heeft voor offerteaanvragen, inkoop en leveranciersbeheer.

Productgegevensbeheer met Autodesk Vault

Zorg ervoor dat iedereen op basis van dezelfde ontwerpgegevens werkt en samenwerkt. Met de PDM-mogelijkheden van Autodesk Vault kunnen engineeringteams productgegevens organiseren, beheren, delen en volgen.

Product prijs
Extra opties totaal:
Totale bestelling:

  Opleiding

  Arkance Systems biedt als erkend opleidingscentrum een veelvoud aan opleidingen aan om uw gebruik van onze softwareoplossingen te optimaliseren.  Meer weten?

  Assistance

  Ondersteuning via change management, opleidingen, begeleiding van onze technische experts: een reeks diensten om u te helpen gemakkelijk BIM te implementeren. Diensten

Deze producten kunnen u ook interesseren:

Holixa BOQ

Vlot en eenvoudig uw meetstaat en lastenboek aanmaken met behulp van onze Holixa meetstaat generator (Bill Of Quantities).

  Ontdek de opleidingen van Arkance Systems

  Ga naar ons opleidingsoverzicht