Holixa T4R

Maak Revit krachtiger met Holixa T4R

Wat zou je ervan vinden als je meer tijd krijgt om creatief na te denken over ontwerpen en minder tijd nodig hebt in het visualiseren van jouw ontwerp in Autodesk Revit?

Om het ontwerpen in een BIM-model te versnellen, ontwikkelde Arkance Systems een reeks add-ons om van Autodesk Revit een snelle én gebruiksvriendelijke tool maken om mee te werken.

Voordelen van Holixa T4R

 • Handige beheertools die je tot 50% tijd besparen voor opzoekingen, filteringen en andere beheeracties van objecten in het ontwerp.
 • Productiviteitstools die het aantal kliks drastisch reduceren met een tijdswinst tot wel 80%.
 • BIM efficiëntie tools die je helpen om ontwerpen nog correcter en vollediger op te bouwen.

T4R

Arkance Systems heeft experts in heel Europa die een portfolio van oplossingen ontwikkelden, afgestemd op de behoeften en eisen van de klanten. Op basis van verlanglijstjes van onze Revit-gebruikers ontwierpen we verschillende add-ons om Revit op te waarderen tot een gebruiksvriendelijke tool om mee te werken.
We verzamelen al deze intellectuele eigendom in een uniek aanbod, Holixa T4R, om ontwerpers en BIM Managers te helpen bij het verminderen van hun werklast en het uitbreiden van de kracht van Revit.

Tools4BIM Dock

Alle Autodesk Revit add-ons en BIM-oplossingen die door AGACAD en Arkance Systems zijn ontwikkeld, zijn toegankelijk via het Tools4BIM Dock.

Dit is een apart venster in Revit dat werkt zoals de Project Browser/Properties vensters.

Het is een praktische tool manager die het gemakkelijk maakt om Revit apps te installeren, te activeren en te gebruiken.

Holixa T4R

Holixa T4R is een verzameling hulpmiddelen die ontwikkeld zijn bovenop de marktleidende ontwerpsoftware Autodesk Revit. Deze toolset is er in drie verschillende versies: Holixa T4R Bronze, Holixa T4R Silver en Holixa T4R Gold.

Belangrijkste voordelen:

 • Meer tijdswinst
 • Sneller en efficiënter werken
 • Maak consistentere tekeningen

Bent u klaar om uw Revit te verbeteren met onze Holixa T4R?

Holixa T4R Bronze – Design Management

Ons Bronze aanbod bestaat uit de meest gebruikte Design Management Tools. Deze hulpmiddelen automatiseren repetitieve taken in één eenvoudige muisklik. Als u een nieuwe licentie voor Revit of de AEC Collection bij Arkance Systems koopt, kunt u deze toolset zelfs binnen 30 dagen gratis activeren!

De Holixa T4R Bronze licentie activeert gebruiksvriendelijke hulpmiddelen zoals Job Time Tracker, Extended Filter, Duplicate Views en Families Library.

U kunt uw eigen aangepaste Revit-omgeving creëren met die hulpmiddelen die het meest geschikt zijn voor uw dagelijkse werk. En als u vragen hebt, hoeft u alleen maar op de knop Helpdesk te klikken voor een rechtstreekse verbinding met onze experts.

Wij bevelen dit bronzen pakket ten zeerste aan voor elk type Revit-gebruiker.

Holixa T4R Silver – Design Productivity

Binnen hetzelfde installatiepakket als T4R Bronze, bieden wij Holixa T4R Silver aan, met nog meer functies die gericht zijn op Design Productivity Tools. Zodra u de Bronze T4R heeft geactiveerd, toont een gratis proefperiode van 30 dagen de mogelijkheden om tijd te besparen bij het maken van objecten, families en waardevolle informatie.

De Parameter Manager, Join Geometry, Openings of BIMSign zijn slechts enkele van de boeiende extra's in het Holixa T4R Silver aanbod.

Holixa T4R Gold – BIM Efficiency

Het neusje van de zalm is Holixa T4R Gold, dat voor een volledige overgang naar BIM Efficiëntie zorgt. Dit is ons geavanceerde aanbod met alle Design Management en Productivity tools voor een volledige BIM Design ervaring. U krijgt toegang tot alle Brons en Zilver hulpmiddelen samen met geavanceerde functionaliteiten, speciaal gemaakt om de kwaliteit en consistentie van de ontwerpgegevens te verhogen.

Holixa T4R Gold Modules

De eerste Gold release zal de volgende modules bieden via het Holixa Dock.

 • Smart Walls ​is een krachtige add-on voor het beheer van muren in Revit, die u in staat stelt om snel lagen uit elkaar te halen in verschillende muurtypes, verbindingen en tussenruimtes volledig te controleren, muren op te splitsen in afzonderlijke panelen met voorgedefinieerde instellingen, zwaartekrachtpunten in te voegen en informatie te beheren met een export-naar-Excel functie.
 • Quick Dimensions​ laat u automatisch dimensies toevoegen aan geselecteerde elementen, meerdere dimensieketens maken en geïsoleerde dimensies in een keten samenvoegen.
 • ExcelR2 ​importeert Excel-spreadsheets, inclusief stijlinstellingen, in Revit-projecten. Tabellen zijn gemakkelijk aan te maken en worden gesynchroniseerd met de Excel-spreadsheet, wat de projectdocumentatie aanzienlijk versnelt.
 • Sort Mark ​nummert Revit elementen zoals u dat wilt. Behalve rasters detecteren en hernummeren, kan Sort Mark ook de zwenkrichting en oriëntatie bepalen, ze als eigenschappen toevoegen, gedeelde coördinaten herberekenen en meer...
 • Smart Sheets laat u grote aantallen sheets in Revit maken en beheren op basis van sjablonen en sorteerresultaten. Voeg onmiddellijk aanzichten toe aan een hele reeks sheets, bepaal de uitlijning van posities en werk parameters bij voor meerdere sheets tegelijk.

Wilt u het maximale uit uw Revit projecten halen? Meld u dan nu aan voor ons Holixa T4R-aanbod.

Download Tools4BIM Dock

Download het Holixa Tools4BIM Dock voor de juiste versie van uw Revit via het invulformulier hiernaast. -->

Holixa Tools4BIM Dock Installation Guide

Ontdek de opleidingen van Arkance Systems

Ga naar ons opleidingsoverzicht