Factory_OS, een innovatief bouwbedrijf uit California, hoopt het probleem van toekomstige huisvesting aan te pakken door meergezinswoningen te produceren in hun fabrieken.

In een fabrieksopstelling kunnen arbeiders en ingenieurs samen sneller en efficiënter huizen bouwen, met wel 70 procent minder verspilling dan standaardmethoden. Hierbij onstaan er ook nieuwe arbeidskansen ​​voor niet-traditionele arbeidskrachten. De resulterende behuizing is ook beter betaalbaar.

Bekijk de video hieronder om te ontdekken hoe dit innovatieve bedrijf de trend zet waarbij meergezinswoningen (waarschijnlijk) in de toekomst worden gebouwd.

Gerelateerde artikels

Upskilling - Zes tips voor de industrie van de toekomst

Denkt u dat morgen een robot voor u kan werken? Voor de industriële sector ligt het antwoord niet zo voor de hand, aangezien de studies over de toekomst van de sector verdeeld zijn. Upskilling, of het vergroten van de vaardigheden van werknemers, zou wel eens de beslissende factor kunnen zijn.

Vijf innovatieve trends in de bouwtechnologie in 2021

Omwille van de pandemie neemt de druk toe om manieren te creëren waarop mensen ruimtes virtueel kunnen ervaren en begrijpen om zo veilig afstanden te kunnen bewaren. Het intuïtiever delen van gegevens staat ook bovenaan het lijstje voor innovaties in 2021.

De stad Parijs besliste om het ontwerp van dit project uit te voeren met behulp van de BIM-technologie...

Drie manieren om de mindset te veranderen voor BIM

Is het faalangst, angst voor verandering of angst voor kritiek van anderen? Deze drie factoren zitten ingebeiteld in het menselijke brein en zorgen voor conformisme. Wanneer architecten en designers echter verandering en innovatie omarmen, zijn ze in staat om geweldige dingen te bereiken.