Onze opleidingen zijn gericht op elk type gebruiker, of ze nu beginner zijn of van gevorderd niveau. Wij bieden algemene opleidingen aan die zich richten op de belangrijkste functies van de software-oplossing. Onze geavanceerde opleidingen gaan dieper in op deze basisfuncties en leren u om deze deskundiger en grondiger gebruiken. We combineren bovendien theorie met praktische oefeningen.

Vergroot uw kennis via een opleiding bij Arkance Systems

  • Klassikale opleidingen

In groep met leden van uw werkgever (intracompany) en/of samen met andere bedrijven (intercompany). Deze groepsopleidingen vinden plaats in de leslokalen van Arkance Systems (Lokeren of Aalst), maar kunnen eventueel privé in uw bedrijfsomgeving zelf doorgaan.

  • Virtual Classroom

Op afstand in een virtueel leslokaal. Vanaf uw werkplek of home office hebt u de controle over één van onze workstations met de nieuwste softwareversies. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de software- en hardwarevereisten. Deze zijn eveneens zowel intracompany als intercompany.

  • Modules van drie uur

Deze korte modules vanop afstand geven u een update over een zeer specifiek thema. Deze zijn ook geschikt om u kort kennis te laten maken met een nieuwe softwareversie of -update.

  • Opleidingen op maat

Wij passen onze opleidingen aan op uw persoonlijke noden en behoeften en stemmen het cursusmateriaal af op maat van uw bedrijfsactiviteiten.

Partnership met CEVORA

Via onze partner CEVORA bieden we u ook enkele opleidingen AutoCAD en Revit aan, zowel in het Frans als Nederlands en ook online indien gewenst. Deze opleidingen zijn gratis voor bedienden van PC 200.

Contacteer ons voor meer informatie of klik op het CEVORA-logo voor het opleidingsplan.