MACHINEERING 2021

Op 8, 9 en 10 september 2021 neemt Arkance Systems deel aan MACHINEERING, een geslaagd beursconcept voor de Belgische maakindustrie en machinebouw.

Tijdens dit evenement presenteren onze experts u graag onze CAM-tools en oplossingen die uw ontwerpen naar een hoger niveau tillen.

WAAROM MACHINEERING?

Waarom het merk en de titel Machineering? België mag dan een land zijn met veel minder middelgrote en grote ondernemingen in vergelijking met onze noorderburen, aan technologie voor machinebouw, mechatronica en materialentransformatie ontbreekt het ons duidelijk niet. Machineering is de perfecte term voor alles wat staat voor machinebewerkingstechnologie en onlosmakelijk verbonden is met het engineeren van producten. Machineering is dus een origineel en hip trendwoord voor ‘slim maken en ontwerpen’.

MACHINEERING 2021: EEN GESLAAGD BEURSCONCEPT VOOR DE BELGISCHE MAAKINDUSTRIE EN MACHINEBOUW

De eerste Machineering in 2019 te Brussels Expo rondde de kaap van 6600 bezoekers en 151 exposanten. Voor een land als België mag dit gerust als een geslaagde testeditie beschouwd worden. Het aantal Belgische bedrijven actief in transformatie en assemblage van materialen, machinebouw en industriële toelevering is om en bij de 7000 geregistreerde ondernemingen van klein tot groot. België heeft terug zijn maakbeurs waar het recht op heeft, en alle factoren die tot het succes van de eerste editie bijdroegen, worden voor editie 2021 nog beter uitgewerkt en gebalanceerd.

MATERIALEN, TECHNOLOGIE, OPLOSSINGEN VOOR HET SLIMME ENGINEEREN EN FABRICEREN – 'DE CIRKEL IS ROND'

Om als beurs op Belgische schaal relevant te zijn en een plaats te verdienen in de Benelux, moet de aanpak minstens uniek en innovatief zijn. De uniciteit van Machineering zit hem in volgende zaken:

  • Het evenement bestrijkt de gehele waardeketen, van ontwerp tot fabricage: ontwerp, ontwikkeling, testen en prototyping, productie, supply chain, maintenance, kwaliteit, automatisering om en rond... Dit alles maakt een bezoek aan de beurs zeer interessant voor zowel het algemeen management als managers van meer gespecialiseerde afdelingen die belast zijn met diverse operationele processen.
  • De tien technologieroutes op Machineering garanderen een gericht, efficiënt en aangenaam bezoek.
  • Expert Classes over de nieuwste maak-en ontwerptechnologie en smart manufacturing.
  • Een Machineering Partner Program dat exposanten (waaronder Arkance Systems) beloont voor hun inzet en bezoekers als VIP in de watten legt.
  • Een mix van netwerkstanden en grotere standen met machines en systemen van automatisering.