AutoCAD 2022 – The Connected Design Experience

AutoCAD zit boordevol toegevoegde waarde en biedt, inclusief gespecialiseerde toolsets, CAD-software waarop miljoenen mensen vertrouwen. Het biedt toegang tot zeven branchespecifieke toolsets met automatiseringen om het werk te versnellen, bevat de web- en mobiele apps van AutoCAD om altijd en overal toegang te hebben tot de kracht van AutoCAD, en bevat baanbrekende nieuwe functies.

Nieuwe functies zoals Trace en Share zetten het beoordelingsproces op zijn kop en veranderen de manier waarop u werkt. U kunt vanaf elke plek digitaal en veilig samenwerken met teams en collega's met AutoCAD. Met de nieuwe Count-functie hoeft u minder handmatig te tellen, bespaart u tijd en verbetert u de nauwkeurigheid dankzij het automatisch tellen van blokken en geometrie.

AutoCAD (including specialized toolsets) geeft u toegang tot branchespecifieke toolsets, zoals Mechanical, Electrical en Architecture, die helpen de productiviteit te verhogen door taken te automatiseren en bibliotheken te bieden met honderdduizenden intelligente onderdelen, symbolen en features. Bekijk onze productiviteitsstudies om te zien hoe u tijd kunt besparen met de gespecialiseerde toolsets.

AutoCAD 2022 en de web- en mobiele apps van AutoCAD bieden u een geconnecteerde ontwerpervaring. U krijgt meer flexibiliteit bij het ontwerpen en tekenen in AutoCAD op desktop, web en mobiele apparaten. U kunt nu DWG-bestanden delen en markeren in de web- en mobiele apps. En met de AutoCAD-webapp kunt u nu tekensjablonen, plotstijlen en andere ondersteunende bestanden uploaden om DWG-bestanden te maken die beter voldoen aan de ontwerpstandaarden van uw bedrijf.

Met AutoCAD 2022 kunt u niet alleen verbinding maken met verschillende apparaten, maar ook met andere producten binnen het ecosysteem van Autodesk. Met het nieuwe Push to Autodesk Docs kunt u uw tekeningen vanuit AutoCAD publiceren naar Autodesk Docs en met de AutoCAD web app kunt u nu verbinding maken met bestanden die zijn opgeslagen in Autodesk Docs en Autodesk Drive. Dit maakt soepelere workflows en het delen van bestanden tussen AutoCAD 2022 en andere Autodesk-producten mogelijk. En daar blijft het niet bij. AutoCAD maakt ook verbinding met toonaangevende aanbieders van cloud-opslag, waaronder Google Drive, Microsoft OneDrive, Box en Dropbox.

Bekijk via onderstaande video wat er nieuw is in AutoCAD 2022 en AutoCAD LT 2022:

Overzicht van de belangrijkste nieuwigheden:

  • Stroomlijn tekenbeoordelingscycli met Trace
  • Verbeter uw samenwerkingsproces met Share
  • Verhoog de nauwkeurigheid door automatisering met Count
  • Verbeter de efficiëntie met Push to Autodesk Docs
  • Bekijk en bewerk meerdere tekeningen tegelijk met Floating windows
  • Maak verbinding met Autodesk Drive en Autodesk Docs
  • Verbeteringen en verbeterde prestaties

Gerelateerde artikels