Inventor 2022, boordevol verbeteringen

Het is altijd weer een spannend moment van het jaar wanneer het Inventor-team weer een indrukwekkende softwarerelease aflevert. Deze nieuwe versie zit boordevol verbeteringen, gedreven door uw feedback en uitgebreid marktonderzoek.

Het thema van deze release is om alle tools die u gebruikt nog te verbeteren, zodat u zelf meer tijd kan spenderen aan de essentie: ontwerp en innovatie. U beschikt nu over een volledig nieuwe workflow voor het beheer van ontwerpvariaties, productiebewerkingen en vereenvoudigingsniveaus voor onderdelen en assemblages.

Neemt u deel aan BIM-projecten? Moet u uw ontwerpen voorbereiden voor productie? Heeft u zich afgevraagd of Generative Design in uw bedrijf een hot topic is? Het Inventor 2022 ontwikkelingsteam heeft zijn inspanningen gericht om deze taken op een gestroomlijnde manier te kunnen uitvoeren.

Bekijk via onderstaande video wat er nieuw is in Inventor 2022:

Overzicht van de belangrijkste nieuwigheden:

De nieuwste versie van Inventor zit vol met door gebruikers aangevraagde updates en verbeteringen waarmee u het ontwerpproces eenvoudig beheert, uw gekoppelde engineeringworkflows versnelt en het aantal herhalende taken beperkt.

Modelstatussen - onderdelen
Beheer productiebewerkingen, dimensionale variaties en vereenvoudigde weergaven allemaal in één onderdelenbestand.

Modelstatussen - assemblages
Maak meerdere weergaven van een assemblage in één document, zodat u vereenvoudiging van configuraties en modellen kunt beheren.

Revit-interoperabiliteit
Werk samen aan meerdere BIM-projecten met verbeterde tools voor vereenvoudiging en sla Revit-projectbestanden op in Inventor.

Tekenverbeteringen
Gebruik de cameraweergaven, productie-informatie en belichtingsstijlen van uw 3D-model in uw 2D-tekenweergaven.

Productiviteit en prestaties
Profiteer van de verbeterde prestaties bij het bewerken van grote assemblages en verhoogde productiviteit voor veelgebruikte functies.

Installatie en implementatie
Zorg ervoor dat iedereen in uw team de nieuwste versie gebruikt via de nieuwe installatie- en implementatiemogelijkheden.

Gerelateerde artikels

Frees je ook voor de toekomst?

We lopen allemaal tegen dezelfde problemen aan: personeelstekort, lange levertijden, niet voldoende kennis, oude werkmethodieken, overcapaciteit etc... We 'draaien' er niet om heen, Arkance Systems is dé partner voor alle CAM oplossingen en diensten!

GibbsCAM

CAM-software met één interface voor al uw CNC-programmeerbehoeften, van eenvoudig 2-assig frezen en draaien tot complexe multi-task bewerkingen.

Carveco

De Carveco™ software reeks is de vertrouwde CAD modelleer en CNC bewerkingsoplossing voor een groot aantal industrieën wereldwijd.