Opleiding AutoCAD Opfriscursus

23 et 30 août
Isnes (Français)
SectorMFG / AEC
NiveauBasis
Duur2 dagen

AutoCAD is software voor computer-aided design (CAD) waarmee industriële tekenaars, elektriciens, architecten, ingenieurs en bouwvakkers nauwkeurige 2D- en 3D-tekeningen kunnen maken en gemakkelijk bestanden kunnen uitwisselen in DWG-formaat.

Sneller werken met gespecialiseerde toolsets! AutoCAD bevat nu industrie-specifieke functies en slimme objecten voor architectuur, werktuigbouwkunde, elektrisch ontwerp en nog veel meer. Deze toolsets lichten we toe in onze aanvullende industrie-specifieke opleidingen.

Deze cursus is bedoeld voor personen die al met AutoCAD in 2D gewerkt hebben en hun kennis willen opfrissen.

We bespreken de algemene principes van AutoCAD, met de nadruk op de onderwerpen die het vaakst over het hoofd worden gezien of verkeerd begrepen door tekenaars.

Kies een locatie en een datum

Isnes (Français)

Deze cursus is bedoeld voor personen die al met AutoCAD in 2D gewerkt hebben en hun kennis willen opfrissen.

Prijs:

600 euro

Product prijs
Extra opties totaal:
Totale bestelling:

OPLEIDINGSPROGRAMMA

Het doel van deze cursus is om gebruikers die werkten met een eerdere versie van AutoCAD op de hoogte te brengen van de allerlaatste versie van AutoCAD. We herzien de basisprincipes van het tekenen in AutoCAD, met de nadruk op updates en het verkennen van nieuwe functies.

Als u de theorie onder de knie hebt, doen we voldoende oefeningen over alle behandelde onderwerpen.

VOORKENNIS

Voor deze opleiding is een basiskennis van AutoCAD vereist. Bovendien is het aangewezen dat u al in staat bent om elektrische schema’s van uw eigen vakgebied te lezen.

ONZE AANPAK

De inhoud is afgestemd op praktijk. Wanneer u de theorie onder de knie hebt, maken we enkele oefeningen op alle behandelde thema’s. We voorzien een PC en cursus per deelnemer. Groepsopleidingen worden standaard beperkt tot zes deelnemers. Na de opleiding kunt u, indien gewenst, een certificaat van deelname krijgen.

Gelinkte producten

3ds Max

Modelleren en rendering in 3D tot in het kleinste detail voor alle ontwerpvisualisaties en animaties.

Revit

Revit maakt het mogelijk om intelligente 3D-modellen aan te maken en te werken volgens de BIM-filosofie.

    Ontdek de opleidingen van Arkance Systems

    Ga naar ons opleidingsoverzicht