Opleiding AutoCAD Plant 3D (Advanced)

Data op aanvraag
Locatie naar keuze
SectorMFG / AEC
NiveauAdvanced
Duur2 dagen

De toolset van Plant 3D is opgenomen in de AutoCAD-software.

Maak en bewerk 3D-modellen en extraheer leidingorthografie en -isometrie met de uitgebreide AutoCAD Plant 3D ontwerptoolset.

Deze geavanceerde opleiding verdiept uw kennis verder in AutoCAD Plant 3D.

Kies een locatie en een datum

Locatie naar keuze

Als uitbreiding op de basiscursus bieden we u een tweedaagse cursus aan waar we dieper ingaan op de configuratiemogelijkheden van AutoCAD Plant 3D.

Prijs:

1 040 euro

Product prijs
Extra opties totaal:
Totale bestelling:

OPLEIDINGSPROGRAMMA

Als uitbreiding op de basiscursus bieden we u een tweedaagse cursus aan waar we dieper ingaan op de configuratiemogelijkheden van AutoCAD Plant 3D. Daarbij gaan we in op de specifieke wensen van uw bedrijf. Hierdoor verhoogt u uw productiviteit in de procesomgeving waarin u werkzaam bent.

Inhoud:

Omdat 3D-objecten fysiek exact moeten zijn, besteden we diepere aandacht aan de juiste configuratie van specs en catalogi. We maken nieuwe objecten aan, op basis van parametrische vormen in de software en/of AutoCAD of Inventor modellen.

Ook de databasestructuur en het doorvloeien van info van catalog naar spec naar database en zo verder naar BOM komt aan bod. Daarnaast bekijken we de configuratie van isometrische templates en orthografische tekeningen om een gewenste weergave te bekomen.

VOORKENNIS

Een basiskennis van AutoCAD Plant 3D is vereist voor deze cursus. Daarnaast moet u ervaring hebben met externe referenties en de 3D-omgeving in AutoCAD.

ONZE AANPAK

De inhoud is afgestemd op praktijk. Wanneer u de theorie onder de knie hebt, maken we enkele oefeningen op alle behandelde thema’s. We voorzien een PC en cursus per deelnemer. Groepsopleidingen worden standaard beperkt tot zes deelnemers. Na de opleiding kunt u, indien gewenst, een certificaat van deelname krijgen.

Gelinkte producten

3ds Max

Modelleren en rendering in 3D tot in het kleinste detail voor alle ontwerpvisualisaties en animaties.

Revit

Revit maakt het mogelijk om intelligente 3D-modellen aan te maken en te werken volgens de BIM-filosofie.

    Ontdek de opleidingen van Arkance Systems

    Ga naar ons opleidingsoverzicht