Bouw en Architectuur

De manier van werken verandert voortdurend, ook in de sector van bouw en architectuur. Prefab en modulaire bouwmethodes, Virtual, Augmented & Mixed Reality, 3D laser scanning, robotics, Artificiële Intelligentie, Internet of Things en BIM zijn geen trends… maar realiteit. Met onze oplossingen voor de Bouw en Architectuur helpen we u te innoveren en in te spelen op deze veranderingen.

Meer weten?

Infrastructuur

Dankzij onze oplossingen voor de Infrastructuur voldoet u aan de eisen en verwachtingen van de gebruiker. Ontwerp duurzamere infrastructuur voor mens en milieu met behulp van BIM, big data, cloud computing en analyse tools. Maak infrastructurele projecten voorspelbaarder en verminder de risico’s.

Meer weten?

Maakindustrie

Industriële producten moeten innovatief, nauwkeurig en betrouwbaar zijn. Op tijd leveren en tegelijk de kwaliteit van producten waarborgen, is afhankelijk van het stroomlijnen van informatie en processen, van het eerste ontwerp tot massaproductie. Onze oplossingen voor de Maak- en Designindustrie helpen u om dit te bereiken.

Meer weten?