Product Design & Manufacturing Collection

De Product Design & Manufacturing (PDM) Collection is een geïntegreerde set professionele toepassingen die iedereen, van concept tot productie, toegang biedt tot gedeelde tools om uw productontwikkelingsproces te stroomlijnen

 • Maak hoogwaardige productontwerpen en systeem lay-outs voor uw productie
 • Breid productmogelijkheden uit en voorkom fouten
 • Koppel uw team en uw gegevens van het ontwerp tot de productie

Opleiding Maakindustrie

Zowel starters als experts begeleiden we richting Industry 4.0

kalmeer en leer

ontvang een opleidingscheque tot € 250, -

Stap binnen in de wereld van Industrie 4.0

Simuleren, ontwerpen en bouwen.

Het gebruik van één enkel model (digitale mock-up) in uw hele industriële proces zorgt voor optimale resultaten en een geautomatiseerd en precies productiemanagement.

Een belangrijk element van elk industrieel proces is het geautomatiseerd databeheer. De PDM Collection zet uw CAD BOM's om in Product BOM's om zo het hele productieproces van ontwerp tot productie te controleren.

De oplossingen van de PDM Collection

Inventor Professional

De CAD-software van Inventor Professional biedt hoogwaardige tools voor werktuigbouwkundig 3D-ontwerp, documentatie en productsimulatie. Werk efficiënt met een krachtige combinatie van parametrische, directe, vrije en op regels gebaseerde ontwerpmogelijkheden.

AutoCAD: ontwerpen in 2D en 3D

AutoCAD is software voor computer-aided design (CAD) die architecten, ingenieurs en bouwprofessionals gebruiken om nauwkeurige 2D- en 3D-tekeningen te maken.

Fusion 360

Fusion 360 combineert industriële en werktuigbouwkundige ontwerpen, simulatie, samenwerking en vervaardiging in een geïntegreerde concept-naar-productie-toolset. Maak een einde aan uw onsamenhangende productontwikkelingsproces. Met één, uniform platform worden de stappen in uw workflow vereenvoudigd.

NavisWorks Manage

NavisWorks is een uitgebreide oplossing voor projectcoördinatie die analyse, simulatie en communicatie omtrent ontwerpen en constructies ondersteunt. Maak gestructureerde 3D-ontwerpmodellen en projectschema's en identificeer knelpunten tijdens het ontwerpproces met behulp van clash detection. NavisWorks Manage is een set van functionaliteiten om de eerste fasen van het project gemakkelijk te coördineren.

Inventor Nastran

Inventor Nastran levert finite element analysis (FEA) tools voor ingenieurs en analisten. Simulatie omvat meerdere soorten analyses, zoals lineaire en niet-lineaire spanning, dynamica en warmteoverdracht.

Inventor CAM

Inventor CAM-software vereenvoudigt de bewerkingsworkflow met in de CAD ingebouwde 2,5-assige tot vijf-assige frees-, draai- en freesdraaimogelijkheden.

3ds Max

3ds Max biedt een rijke en flexibele toolset aan om hoogwaardige ontwerpen met volledige artistieke controle te creëren. Deze software wordt voornamelijk gebruikt in de wereld van media en entertainment.

Vault

Beheers alle fasen van de productlevenscyclus met Vault PLM.

ReCap Pro

Reality capture en 3D scanning software voor het maken van intelligente modellen via laserscans en foto's.

Meer info in de overzichtsvideo hieronder:

Product prijs
Extra opties totaal:
Totale bestelling:

  Opleidingen

  Arkance Systems biedt als erkend opleidingscentrum een veelvoud aan opleidingen aan om uw gebruik van onze softwareoplossingen te optimaliseren.  Meer weten?

  Aanvullende diensten

  Ondersteuning via change management, opleidingen, begeleiding van onze technische experts: een reeks diensten om u te helpen gemakkelijk BIM te implementeren. Diensten

Deze oplossingen zijn wellicht ook interessant voor u:

3ds Max

Modelleren en rendering in 3D tot in het kleinste detail voor alle ontwerpvisualisaties en animaties.

AutoCAD

De 2D CAD-software die 'alles' ontwerpt, inclusief industrie-specifieke toolsets en apps.

ReCap Pro

Reality capture en 3D scanning software voor het maken van intelligente modellen via laserscans en foto's.

  Ontdek de opleidingen van Arkance Systems