Trimble Connect for HoloLens

Trimble Connect for HoloLens maakt gebruik van Mixed Reality technologie om uw 3D-model van het scherm te halen en naar de echte wereld te brengen. Hierdoor krijgen alle partijen van het project verbeterde 3D-ontwerp-, coördinatie-, samenwerkings- en projectmanagementprocessen te zien.

Door gebruik te maken van het cloud-gebaseerde samenwerkingsplatform, Trimble Connect, zijn werknemers nu in staat om de werkelijke waarde van hun construeerbare 3D-modellen en bestaande workflows in Quadri, SketchUp, Revit en meer te realiseren.

BIM Infra Academy

Zet u ook de stap in de wereld van BIM Infra?

BIM Infra Academy

Zet u ook de stap in de wereld van BIM Infra?

Uw gegevens, uw werf, eindelijk in één bundel

 • Verhoog het vertrouwen en verminder reworks door het efficiënt overbrengen en verduidelijken van de ontwerpintentie en impact op alle belanghebbenden.
 • Maximaliseer uw BIM-investering om de voortgang te volgen, snel afwijkingen te identificeren en de kwaliteit te waarborgen door overlappende modellen op de 'echte' wereld.
 • Optimaliseer en versnel de coördinatie met gestapelde 3D-gegevens van meerdere handelszaken, zowel digitaal als fysiek.
 • Versnel de besluitvorming en verminder de downtime door de communicatie en samenwerking te verbeteren tussen lokale teams en teams op afstand.
 • Vermijd storingen in uw dataworkflow; native ondersteuning voor .skp, .rvt, .dwg, .dxf, .ifc, .dgn, en meer.
3D-ontwerpen in een fysieke omgeving efficiënt visualiseren, beoordelen en delen met behulp van holografische gegevens.
Product prijs
Extra opties totaal:
Totale bestelling:

  Opleiding

  Arkance Systems biedt als erkend opleidingscentrum een veelvoud aan opleidingen aan om uw gebruik van onze softwareoplossingen te optimaliseren.  Meer weten?

  Aanvullende diensten

  Ondersteuning via change management, opleidingen, begeleiding van onze technische experts: een reeks diensten om u te helpen gemakkelijk BIM te implementeren. Diensten

Deze oplossingen zijn wellicht ook interessant voor u:

ReCap Pro

Reality capture en 3D scanning software voor het maken van intelligente modellen via laserscans en foto's.

Revit

Revit maakt het mogelijk om intelligente 3D-modellen aan te maken en te werken volgens de BIM-filosofie.

  Ontdek de opleidingen van Arkance Systems

  Ga naar ons opleidingsoverzicht