Trimble Quadri

Quadri, het BIM-platform van Trimble, is een open en gemeenschappelijke data-omgeving voor het gezamenlijk samenwerken aan infrastructuurprojecten. Transformeer de manier waarop de industrie werkt met het Trimble verbonden ecosysteem voor Infrastructuur.

Slechts één bron van waarheid voor uw data

Quadri vertegenwoordigt een digitale architectuur die de volledige infra-asset levenscyclus omspant, zodat de gegevens naadloos kunnen stromen tussen alle belanghebbenden van het project en de werkprocessen.

BIM Infra Academy

Zet u ook de stap in de wereld van BIM Infra?

BIM Infra Academy

Zet u ook de stap in de wereld van BIM Infra?

Een zeer krachtig model

Deel uw centrale model in de cloud volgens de BIM-vereisten (BIM Maturity Level 3 en 4). Quadri biedt een 'single source of truth' voor kernprojectgegevens. Deze gegevens moeten op elkaar worden afgestemd, goed georganiseerd, up-to-date en gemakkelijk te verkrijgen zijn voor alle partijen.

Werkprocessen en topics

Een grote uitdaging is om te weten wat er met het gecombineerde model is gebeurd sinds de laatste coördinatievergadering. Met Quadri krijgt u een eenvoudig overzicht van wie wat heeft gedaan en wanneer (in realtime), aangezien alle aanpassingen gekoppeld zijn aan een werkproces. Daarnaast kunt u topics gebruiken voor alle modelcommentaren.

Gedetailleerd overzicht

Krijg alle informatie die u nodig heeft met meerdere manieren om uw model te bekijken, van 3D-weergaven tot lange- en dwarsdoorsnedeweergaven. Via de tabelweergave ondersteunt Quadri ook een efficiënte en nauwkeurige hoeveelheidsopname over het hele model, onafhankelijk van de tool die is gebruikt om de gegevens aan te maken.

Polyvalentie

Kies de oplossing die bij u past. De standaardversie van Quadri is 'een dienstverlening', maar kan gehost worden via een Service Level Agreement bij Trimble of één van haar partners (waaronder Arkance Systems).

Integraties

Een samenhangend en constructief model met volledige zichtbaarheid en transparantie tussen kantoor en veld. Quadri ondersteunt API/verbindingen en open formats, zodat aannemers, eigenaars en engineers kunnen communiceren in het gemeenschappelijke gedeelde model, Quadri. Het extraheren van gegevens en het gebruik ervan, in plaats van ze te dupliceren.

Hieronder een Engelstalige demo van Trimble Quadri – Open Data Environment:

Civiele ingenieurs

Met het Quadri BIM-samenwerkingsplatform kunt u het ontwerpproces in een multiuser omgeving optimaliseren en een bouwklaar ontwerp afleveren, gebouwd met vertrouwen.

Aannemers

Met Quadri is het volgende grote (succesvolle) project binnen handbereik. Trimble Quadri geeft elke aannemer het vertrouwen om de klus goed, op tijd en binnen het budget te klaren - met een centrale, betrouwbare bron van gegevens.

Project Owners

Bent u klaar voor BIM gedurende de hele levenscyclus van uw project én op zoek naar een Common Data Environment? Quadri geeft u meer efficiëntie, transparantie en traceerbaarheid voor alle fasen. Quadri zorgt ervoor dat u zich dicht bij de voortgang van de engineering en bouw van uw projecten voelt.

Product prijs
Extra opties totaal:
Totale bestelling:

  Opleiding

  Arkance Systems biedt als erkend opleidingscentrum een veelvoud aan opleidingen aan om uw gebruik van onze softwareoplossingen te optimaliseren.  Meer weten?

  Aanvullende diensten

  Ondersteuning via change management, opleidingen, begeleiding van onze technische experts: een reeks diensten om u te helpen gemakkelijk BIM te implementeren. Diensten

Deze oplossingen zijn wellicht ook interessant voor u:

ReCap Pro

Reality capture en 3D scanning software voor het maken van intelligente modellen via laserscans en foto's.

Revit

Revit maakt het mogelijk om intelligente 3D-modellen aan te maken en te werken volgens de BIM-filosofie.

  Ontdek de opleidingen van Arkance Systems

  Ga naar ons opleidingsoverzicht