Trimble SiteVision

Trimble SiteVision is een gebruiksvriendelijk outdoor Augmented Reality systeem dat gegevens tot leven brengt, zodat u complexe informatie met ongeëvenaarde nauwkeurigheid kunt visualiseren en verkennen.

Zet complexe gegevens om in eenvoudige en duidelijke visualisaties die context geven aan kritische informatie op werf en doe dit allemaal vanuit een applicatie in Augmented Reality op uw mobiel toestel.

Geef meer context en begrip aan projecten om het werk veiliger te maken, kwaliteitscontrole makkelijker te maken en zowel fouten als wijzigingsopdrachten tot een minimum te beperken.

De visualisatie van complexe data, gepositioneerd met hoognauwkeurige GNSS, maakt het eenvoudig om ruimtelijke relaties tussen structurele, mechanische, en technische werkzaamheden (MEP) sneller en effectiever te identificeren en te bekijken.

BIM Infra Academy

Zet u ook de stap in de wereld van BIM Infra?

BIM Infra Academy

Zet u ook de stap in de wereld van BIM Infra?

Gebruiksvriendelijke software voor datavisualisatie

Visualiseren in 3D
Plaats en bekijk 3D-modellen met georeferentie vanuit elke hoek op levensechte schaal - boven of onder de grond.

Meten is weten!
Meet posities met behulp van GNSS, elektronische afstandsmeting en Augmented Reality om uw gegevens ter plaatse beter te begrijpen.

Samenwerken
Deel, communiceer en interacteer collectief in realtime met eenvoudig te begrijpen visualisaties.

Rapportage
Maak foto's, neem metingen op en maak aantekeningen in het veld. Maak taken aan en wijs ze toe aan uw teamleden.

Trimble SiteVision werkt met modellen uit AutoCAD, Revit en SketchUp

Data Support
Ondersteun BIM-modellen, .SKP, .IFC, SHP en .DWG-formaten via Trimble Connect, inclusief rijke attribuutondersteuning voor gegevens in .SHP, .IFC- en .SKP-formaten.

Gereedschappen voor visualisatie
Schakel tussen 2D- en 3D-weergaven, pas de transparantie aan voor echte ontwerpvergelijkingen en zie gedetailleerde, volledig getextureerde modellen om de visuele impact gemakkelijk te communiceren.

Rapporten opmaken
Maak foto's van Augmented Reality en snelle metingen. Voeg notities toe om taken te maken, de status van het rapport te rapporteren, verduidelijkingen op te vragen en deze te delen of toe te wijzen projecten, en dit alles in real time.

Model Positioning
Geo-gerefereerde modellen automatisch of handmatig positioneren en eventueel eenvoudig aanpassen ten opzichte van de eigendomsgrenzen of andere kritieke punten op het terrein.

Visualiseer modellen in context met transparantie en doorsnedes.
Product prijs
Extra opties totaal:
Totale bestelling:

  Opleiding

  Arkance Systems biedt als erkend opleidingscentrum een veelvoud aan opleidingen aan om uw gebruik van onze softwareoplossingen te optimaliseren.  Meer weten?

  Aanvullende diensten

  Ondersteuning via change management, opleidingen, begeleiding van onze technische experts: een reeks diensten om u te helpen gemakkelijk BIM te implementeren. Diensten

Deze oplossingen zijn wellicht ook interessant voor u:

ReCap Pro

Reality capture en 3D scanning software voor het maken van intelligente modellen via laserscans en foto's.

Revit

Revit maakt het mogelijk om intelligente 3D-modellen aan te maken en te werken volgens de BIM-filosofie.

  Ontdek de opleidingen van Arkance Systems

  Ga naar ons opleidingsoverzicht