Trimble TILOS

Trimble TILOS is een robuuste planningssoftware voor lineaire infrastructuurprojecten die tijd en afstand combineert in één grafisch overzicht.

Het succesvol plannen van grote en verspreide civiele bouwprojecten is een optimalisatie-uitdaging waarvoor de TILOS-software speciaal is ontworpen.

Industrie-specifieke analyses helpen bij het opstellen en visualiseren van een goed uitvoeringsplan met de nadruk op beweging en stromingen rond de bouwplaats.

BIM Infra Academy

Zet u ook de stap in de wereld van BIM Infra?

BIM Infra Academy

Zet u ook de stap in de wereld van BIM Infra?

Plannen met vertrouwen

Met Trimble TILOS kunt u uw projecten effectiever plannen en beheren. Lineaire bouw- en onderhoudsprojecten brengen unieke uitdagingen met zich mee, omdat het werk niet op één enkele locatie wordt uitgevoerd.

TILOS-software voegt zowel de locatie- als de planningsdimensie samen in één gecombineerde grafische weergave van tijd en afstand, die dynamisch verandert naarmate de omstandigheden veranderen.

Door ontwerpdetails, constructie-uitdagingen en het projectschema in één overzicht op te nemen, kunnen aannemers, eigenaars en burgerlijke ingenieurs lineaire projecten doeltreffender plannen en beheren.

Oplossingen van TILOS:

 • Optimalisatie van scenario's – Het lineaire perspectief van TILOS houdt rekening met de nuances van materieel en middelen die over een groot gebied zijn verspreid.
 • Interoperabiliteit – TILOS zorgt ervoor dat masterplannen kunnen opstarten in andere toepassingen, het is flexibel voor alle belangrijke planningstools.
 • Mass Haulage – TILOS is geoptimaliseerd voor de planning van massatransport. De verplaatsing van materiaal over een grote fysieke site wordt gecoördineerd voor een ideale projectuitvoering.
 • Planningvisualisatie van het projectplan wordt gepresenteerd op een manier die bouwteams gemakkelijk kunnen begrijpen.
 • Volg uw voortgang op de voet door voltooiingsinformatie aan TILOS toe te voegen en de impact van de resterende werkzaamheden te voorspellen en te visualiseren om op schema te blijven.
Plan en beheer lineaire bouwprojecten in één robuuste softwaretool: Trimble TILOS
Product prijs
Extra opties totaal:
Totale bestelling:

  Opleiding

  Arkance Systems biedt als erkend opleidingscentrum een veelvoud aan opleidingen aan om uw gebruik van onze softwareoplossingen te optimaliseren.  Meer weten?

  Aanvullende diensten

  Ondersteuning via change management, opleidingen, begeleiding van onze technische experts: een reeks diensten om u te helpen gemakkelijk BIM te implementeren. Diensten

Deze oplossingen zijn wellicht ook interessant voor u:

ReCap Pro

Reality capture en 3D scanning software voor het maken van intelligente modellen via laserscans en foto's.

Revit

Revit maakt het mogelijk om intelligente 3D-modellen aan te maken en te werken volgens de BIM-filosofie.

  Ontdek de opleidingen van Arkance Systems

  Ga naar ons opleidingsoverzicht