Vehicle Tracking

Vehicle Tracking is een geavanceerde applicatie voor transportanalyse en -design. Met behulp van slimme tools creëert, visualiseert en controleert u het gedrag van bewegende voertuigen van allerlei categorieën, zoals auto’s, vrachtwagens, aanhangers, bussen en vliegtuigen. Nooit meer verrassingen bij uw weg- en parkeerontwerp.

 • Voorspel voertuigtrajecten, uitzwaai en sleeplijnen
 • Optimaliseer uw weg- en parkeerontwerp
 • Vergelijk meerdere opties, snel en accuraat
 • Bekijk de veiligheidsnormen en -voorschriften
 • Voorzien van uitgebreide voertuigbibliotheek
 • Integratie met AutoCAD en Civil 3D.

Vehicle Tracking is net als Civil 3D een onderdeel van de AEC Collection.

BIM Infra Academy

Zet u ook de stap in de wereld van BIM Infra?

BIM Infra Academy

Zet u ook de stap in de wereld van BIM Infra?

Op de juiste weg met Vehicle Tracking

“Verkeerschaos: vrachtwagen klem op rotonde”. Een van de titels die we regelmatig tegenkomen in de krant. Hoofdschuddend denken we: “Hadden ze dat niet beter kunnen bedenken?”. En ja, dat konden ze zeker! Met Vehicle Tracking zijn dit soort ontwerpfouten verleden tijd. Maak rijcurves, sleeplijnen en uitzwaai tijdig inzichtelijk en voorkom onderdeel te worden van voorpaginanieuws.

Waarheidsgetrouwe trajectanalyses
Dankzij de intuïtieve rijmodus en de mogelijkheid om dynamisch routes te wijzigen, kunt u zo realistisch mogelijk inspelen op de omstandigheden.

Parkeerterreinen in een handomdraai
Uren bezig met het ontwerp van een parkeerterrein? Niet met Vehicle Tracking. In enkele minuten plaatst u accuraat uw parkeervakken, straatmeubilair en ontsluitingen.

Ontwerp van luchthavens
Met Vehicle Tracking analyseert u vliegtuigtrajecten en hun toegang op de grond. Maar denk ook aan veiligheidszones voor passagiers, taxibewegingen en al die andere transportoperaties op een luchthaven. Met al deze gegevens kunt u heel gericht te werk gaan.

Rotondes volgens internationale normen
Dankzij de intelligente objecten creëert u uw rotondes keurig volgens de internationale normen. Snel en efficiënt.

Ontwerp het traject van trams
Bewegingen van trams en andere lightrail-voertuigen ontwerpen of controleren? Vehicle Tracking genereert tekeningen en data die u nodig heeft.

Meer info in de overzichtsvideo hieronder:

Product prijs
Extra opties totaal:
Totale bestelling:

  Opleiding

  Arkance Systems biedt als erkend opleidingscentrum een veelvoud aan opleidingen aan om uw gebruik van onze softwareoplossingen te optimaliseren.  Meer weten?

  Aanvullende diensten

  Ondersteuning via change management, opleidingen, begeleiding van onze technische experts: een reeks diensten om u te helpen gemakkelijk BIM te implementeren. Diensten

Deze oplossingen zijn wellicht ook interessant voor u:

  Ontdek de opleidingen van Arkance Systems

  Ga naar ons opleidingsoverzicht