Webinar - Optimalisatie en automatisatie van Autodesk Civil 3D met Dynamo

21 oktober - 14u00
Online (Nederlands)
DomaineDynamo / Civil 3D
NiveauBase
Durée1 heure

Dynamo is nu ook beschikbaar voor Autodesk Civil 3D. Met Dynamo kan de gebruiker visueel programmeren waarbij hij bouwstenen (nodes) plaatst en verbindt. Op deze manier creëert hij heel gemakkelijk een script met commando’s die automatisch worden uitgevoerd.

Dynamo maakt het mogelijk om 3D-modelleren te manipuleren en het tekenwerk in AutoCAD en Civil 3D te verbinden.

We tonen u graag hoe Dynamo een meerwaarde kan bieden voor uw werkzaamheden in Civil 3D in ons webinar op donderdag 21 oktober om 14u00.

OVER DIT WEBINAR

Dynamo voor een dynamischere werking van Autodesk Civil 3D

Dynamo is nu ook beschikbaar voor Autodesk Civil 3D. Met Dynamo kan de gebruiker visueel programmeren waarbij hij bouwstenen (nodes) plaatst en verbindt. Op deze manier creëert hij heel gemakkelijk een script met commando’s die automatisch worden uitgevoerd. Dynamo maakt het mogelijk om 3D-modelleren te manipuleren en het tekenwerk in AutoCAD en Civil 3D te verbinden.

Dynamo stelt u bovendien in staat om repeterende taken in uw Civil 3D-projecten te automatiseren, meerdere ontwerpopties te evalueren en specifieke eigenschappen van uw projecten te analyseren. Een Dynamo-script kan de ontbrekende dynamische schakel zijn tussen AutoCAD- en Civil 3D-objecten. Mocht het alignement veranderen, dan kunnen AutoCAD-blokken die langs de as zijn geplaatst automatisch worden bijgewerkt.

We tonen u graag hoe Dynamo een meerwaarde kan bieden voor uw werkzaamheden in Civil 3D in ons webinar op donderdag 21 oktober om 14u00.

Enkele topics:

  • Automatiseer herhalende werkzaamheden
  • Informatie opvragen uit een Civil 3D tekening en bewerkingen doen
  • Verbind Civil 3D met Excel

Onze presentatoren Gert Rombaut en Lieven Juchtmans begeleiden u doorheen deze interactieve sessie van ongeveer een uur en beantwoorden nadien graag uw vragen.

Découvrez nos formations Arkance Systems

Voir notre apercu des formations

 

Inschrijven voor dit webinar