Toont alle 7 resultaten

Opleiding Fusion 360 CAD (basis)

 0,00

Fusion 360 is een softwareplatform in de cloud dat onder andere 3D Ontwerp, Engineering, Electronics en CAM combineert in één toepassing.

Tijdens deze driedaagse basisopleiding leggen we de focus op het CAD of Design luik van Fusion 360, overlopen we de theorie en maken we samen praktijkoefeningen over het ontwerpen in Fusion 360.

 

Opleiding PowerShape

 0,00

Fusion 360 met PowerShape CAD-software voor productie combineert oppervlakte-, solid- en mesh-modellering om mallen, matrijzen en andere complexe onderdelen voor te bereiden voor productie. Inclusief toegang tot Fusion 360 en Fusion 360 Team.

Tijdens deze opleiding leer je aan de hand van allerlei voorbeelden uit de mechanische sector 3D-modellen in PowerShape te tekenen en aan te passen.

Product Design & Manufacturing Collection

De Product Design & Manufacturing Collection is een krachtige set uitgebreide Inventor- en AutoCAD-mogelijkheden voor engineers die complexe producten, apparatuur en systemen op maat ontwerpen.

  • Breid Inventor uit met invoegtoepassingen voor tolerantieanalyses, simulaties en productie-indelingen.
  • Gebruik gekoppelde producten voor 2D-concepten, grootschalige ontwerpbeoordelingen en visualisaties.
  • Maak verbinding met Fusion 360 voor geavanceerde mogelijkheden en samenwerking.
Out Of Stock

Fusion 360

Fusion 360 is een cloud-gebaseerd 3D modeling, CAD, CAM, CAE en PCB software platform voor productontwerp en productie. Het verenigt ontwerp, engineering, elektronica en productie in één softwareplatform.

Breng ontwerp, engineering en productie onder in één platform. Maak een einde aan een onsamenhangend productontwikkelingsproces. Met één, uniform platform worden de stappen in jouw workflow vereenvoudigd.

Met de Fusion 360 Extensions kan je geavanceerde ontwerp- en productietechnologieën ontsluiten in Fusion 360. Door deze extensies ontwikkel je betere producten door geavanceerde mogelijkheden en via verbeterde workflows, afgestemd op uw behoeften in één enkel platform.

Opleiding FeatureCAM

 0,00

Tijdens deze opleiding overlopen we de theorie en praktijkoefeningen over alle aspecten van frezen en/of draaien in FeatureCAM 2,5D met AFR (Automatic Feature Recognition).

FeatureCAM biedt uitgebreide machineondersteuning:

  • Gebruik één enkele interface voor al uw CNC-toepassingen.
  • Haal meer uit drie-assige tot vijf-assige molens, draaibanken, draaimachines, Zwitserse draaibanken en draadvonkmachines.
  • Gebruik simulatietools om de programmering te visualiseren vooraleer u de productie opstart.

 

Opleiding Fusion 360 CAM

 0,00 700,00

Fusion 360 is een cloud-gebaseerd 3D modeling, CAD, CAM, CAE en PCB software platform voor productontwerp en productie. Het verenigt ontwerp, engineering, elektronica en productie in één softwareplatform.

Breng ontwerp, engineering en productie onder in één platform. Maak een einde aan een onsamenhangend productontwikkelingsproces. Met één, uniform platform worden de stappen in jouw workflow vereenvoudigd.

Opleiding PowerMill

 0,00

Fusion 360 met PowerMill CAM-software biedt deskundige CNC-programmeerstrategieën voor complexe 3- en 5-assige fabricage. Het omvat ook toegang tot Fusion 360 en geavanceerde productiemogelijkheden via Fusion 360 Extensions.

Hieronder een overzicht van de vier opleidingen PowerMill die we aanbieden.