Toont alle 5 resultaten

Opleiding Enscape 3D voor SketchUp Pro

 0,00

Deze cursus biedt een diepgaande verkenning van Enscape, een krachtige tool die naadloos geïntegreerd is met SketchUp Pro. Gedurende deze training dompelen we ons onder in de verschillende facetten van Enscape en ontdekken we hoe deze software uw ontwerpvisualisaties naar nieuwe hoogten kan tillen.

Opleiding SketchUp

 0,00

Verken de grenzeloze mogelijkheden van SketchUp Pro tijdens onze tweedaagse cursus die op maat is gemaakt om beginners te ondersteunen en ervaren gebruikers naar een hoger niveau te tillen. Deze intensieve training dekt alle hoeken van SketchUp Pro, waardoor je een grondige vaardigheid ontwikkelt in deze geavanceerde 3D-ontwerpsoftware.

Out Of Stock

V-Ray voor SketchUp

Hoogwaardige, complete renderoplossing voor SketchUp Pro. Als je kiest voor kwaliteit, kies je voor V-Ray! V-Ray voor SketchUp is de slimste en snelste renderoplossing voor SketchUp. Het wordt geleverd met alle verlichtings-, schaduw- en rendergereedschappen die je nodig hebt om professionele, fotorealistische beelden en animaties te creëren. V-Ray voor SketchUp maakt gebruik van dezelfde interface als andere versies van V-Ray (Revit, 3ds Max, Maya, enz.), zodat je consistente renders kunt maken tijdens je volledige 3D-werkstroom.

Out Of Stock

Enscape

Enscape is software voor realtime rendering en visualisatie die voornamelijk wordt gebruikt door architecten, ontwerpers en andere professionals in de architectuur, engineering en bouw (AEC). Het stelt gebruikers in staat om meeslepende en interactieve 3D-visualisaties van architectonische ontwerpen en projecten te maken.

Enscape integreert rechtstreeks met populaire 3D-modelleringssoftware zoals Autodesk Revit, Trimble SketchUp. Het stelt gebruikers in staat om snel en eenvoudig hoogwaardige, fotorealistische visualisaties van hun 3D-modellen te genereren. De software maakt gebruik van realtime renderingstechnieken, wat betekent dat wijzigingen die aan het model worden aangebracht, direct worden weerspiegeld in de visualisatie. Dit geeft ontwerpers een snelle en dynamische manier om ontwerpkeuzes te beoordelen en ideeën aan klanten en belanghebbenden over te brengen.

Out Of Stock

SketchUp

Ontdek, werk samen, creëren, en communiceren
met ‘s werelds meest intuïtieve 3D ontwerpsoftware.

SketchUp biedt de perfecte balans tussen gebruiksgemak en krachtige mogelijkheden voor iedereen die betrokken is bij het creëren, delen en ontdekken van 3D-modellen. Van gedetailleerde architectuur tot verfijnd interieurontwerp, adembenemende landschapsarchitectuur en het opzetten van meeslepende videogames, SketchUp is de brandstof voor een breed scala aan creatieve projecten.

Of je nu een nieuwe badkamer inricht of de skyline van een stad ontwerpt, met SketchUp zet je jouw ideeën om in werkelijkheid met een natuurlijke flow.