Onboarding & Talent Development


De juiste wapens voor de ‘War For Talent’

 

Het vinden van een geschikte kandidaat voor openstaande vacatures is voor veel bedrijven in de bouw en industrie een moeilijke klus.
Arkance Systems wil als gecertificieerd opleidingscentrum hulp bieden bij die zoektocht en biedt daarvoor enkele mogelijkheden aan.

 

1. Een audit bij jouw bedrijf om de noden voor nieuwe medewerkers te definiëren en op zoek gaan naar de juiste profielen (Onboarding)
2. Opleiden van nieuwe werknemers én personeel met meer anciënniteit (Talent Development)
3. Continuïteit en opleidingsplannen voorzien via een langetermijnplan (Partnership)

De juiste mensen op de juiste plaats

 

Op zoek naar nieuw talent? Heb je dan wel de juiste wapens of middelen om de beste vis uit de vijver te halen? Arkance Systems kan je hierbij helpen.

Je krijgt als bedrijf een vaste contactpersoon toegewezen die uw aanspreekpunt is bij al jouw aanwervingen, onboarding en talent development. Deze persoon bekijkt tijdens een korte audit samen met jou welke producten en software het meest geschikt zijn voor je bedrijf en begeleidt je tijdens heel de aanwervingscampagne.

 

Vinden we een geschikte persoon?

 

  • Je werft hem aan en neemt de interne opleiding zelf voor jouw rekening.
  • Je werft hem aan en Arkance Systems maakt hem/haar wegwijs in de juiste tools om zo snel en efficiënt mogelijk aan de slag te gaan bij jouw onderneming. Dankzij onze expertise en grondige kennis van de software en producten, laat je hiermee niets aan het toeval over.

Uit een rondvraag van ingenieursvereniging ie-net bij 634 ingenieurs die in de voorbije drie jaar zijn afgestudeerd blijkt dat bij 36% van de respondenten de opleidingsmogelijkheden een belangrijke drijfveer zijn. Deze worden gevolgd door salaris (27 procent), nabijheid van het werk (25 procent) en naamsbekendheid (25 procent), met erboven bedrijfscultuur (40%) als essentiële motivatie.

 

Interesse in zo’n audit en onboarding?

 

Geef ons een seintje via ons Training Department.

 

Hoe ziet een gemiddelde opleidingsdag eruit bij Arkance Systems?

 

 
Wat als we de juiste mensen eens grondig bijscholen?

Eens we de juiste personen hebben gevonden via Onboarding kunnen we deze op een snelle en efficiënte manier opleiden, zodat hij/zij meteen aan de slag kan met de juiste tools. Ook werknemers met meer anciënniteit kunnen zich steeds laten bijscholen door Arkance Systems.

 

Maak kennis met ons Talent Development programma

 

Je krijgt als bedrijf een vaste contactpersoon toegewezen die jouw aanspreekpunt is bij het Talent Development.
Deze persoon bekijkt samen met jou welke producten en software het meest geschikt zijn voor jouw bedrijf en stippelt met jou de juiste opleidingen voor de juiste personen uit. Nadien realiseert en analyseert Arkance Systems samen met jou de resultaten van dit programma.

 

Onze opleidingen zijn gericht op elk type gebruiker, of ze nu beginner zijn of van gevorderd niveau. Wij bieden algemene opleidingen aan die zich richten op de belangrijkste functies van de software-oplossing. Onze geavanceerde opleidingen gaan dieper in op deze basisfuncties en leren u om deze deskundiger en grondiger gebruiken. We combineren bovendien theorie met praktische oefeningen.

 

Je kan kiezen uit twee soorten Talent Development:

 

  • Klassikale opleidingen (openbaar)

In groep met leden van je werkgever (intracompany) en/of samen met andere bedrijven (intercompany). Deze groepsopleidingen vinden plaats in de leslokalen van Arkance Systems (Lokeren of Aalst), maar kunnen eventueel privé in jouw bedrijfsomgeving zelf doorgaan.

  • Opleidingen op maat (privé)

Wij passen onze opleidingen aan op jouw persoonlijke noden en behoeften en stemmen het cursusmateriaal af op maat van je bedrijfsactiviteiten.

 

Hoe ziet een gemiddelde opleidingsdag eruit bij Arkance Systems?

 

 

Talenten ontwikkelen als samenwerking op lange termijn

Arkance Systems heeft al enkele partners waarmee we al jarenlang samenwerken op vlak van aanwerving en opleiding.

 

Bekijk hieronder de getuigenis van één van onze referenties op dit vlak: SBE Engineering uit Sint-Niklaas.

Arkance Systems paste hun opleidingen speciaal op maat aan om nieuwe werknemers van SBE klaar te maken voor een ‘jumpstart’ tijdens hun eerste dagen.

Bekijk hieronder het klantenverhaal.

 

 

ABETEC, een architecten- en ingenieursbureau uit Zele, is een dienstverlener voor duurzame totaaloplossingen in de bouwsector. Duurzaamheid zit in het DNA van ABETEC, acroniem voor Architectuur, Beton en Technieken, en daarom is de samenwerking met Arkance Systems op dit vlak een schot in de roos.

 

De digitale oplossingen van Autodesk en de expertise van Arkance Systems zorgen ervoor dat ABETEC garant staat voor het afleveren van kwalitatieve totaalprojecten.

Bekijk hieronder het klantenverhaal.

 

 

Ook interesse om een partnership aan te gaan zoals SBE Engineering of Abetec?

 

Geef ons een seintje via ons Training Department.