66
Werknemers in BeLux
1730
Deelnemers aan opleidingen in 2022
20.385
Actieve users in België en Luxemburg in 2022
163
Kilo's chocolade verorberd in 2022

Wie zijn wij?


 

Arkance Systems richt zich op het leveren van een complete software- en applicatie-expertise voor alle fasen in de levenscyclus van het bouwproject. Momenteel telt Arkance Systems zo’n 500 medewerkers, waaronder meer dan 250 application engineers die 75.000 gebruikers ondersteunen via een Europees netwerk dat in Frankrijk, België, Nederland, Luxemburg, Spanje, Polen, Finland, Tsjechië, Slovakije, Hongarije en Turkije is gevestigd. Arkance Systems zal blijven investeren in het kader van onze strategische ontwikkeling.

 

De deskundigen van ons netwerk lopen voorop bij alle onderwerpen met betrekking tot BIM, Digital Twin, Industrie 4.0 en andere IoT’s. Arkance Systems is een reseller en Platinum Partner van Autodesk en Trimble Authorized Channel Partner in de gebieden waar onze groep actief is.

 

Arkance Systems is bovendien de fiere Europees leider in Building Information Modeling (BIM), Product Lifecycle Management (PLM), Computer Aided Design (CAD) en Computer Aided Manufacturing (CAM).

Group Arkance


De wereld van de Bouw- en Maakindustrie, Architectuur en Infrastructuur maakt de laatste jaren diepgaande veranderingen mee. Digitalisering is een grote uitdaging en de bedrijven die de digitale overstap maakten worden stilaan de marktleiders van hun sector. Om onze klanten te ondersteunen en hen te helpen anticiperen op de veranderingen die het gevolg zijn van de opkomst van nieuwe technologieën startte moeder de Groep Monnoyeur Arkance op.

 

De missie van Arkance is om haar klanten te ondersteunen in hun digitale transitie via een Europees netwerk van experts. Met 630 medewerkers in vier divisies – Arkance Systems, Arkance Optimum, AllTerra en SITECH – werkt de groep samen met marktleiders, in het bijzonder Autodesk & Trimble – om oplossingen te verdelen en te implementeren die gericht zijn op het optimaliseren van alle fasen van de levenscyclus van een bouw- of industrieel project, van kantoren tot werven.

Een organisatie met vier sterke waarden


Via deze waarden markeren we onze uitmuntendheid en dagelijkse betrokkenheid bij onze klanten.

 

Respect

 

We zijn trots op de inzet van onze medewerkers en het vertrouwen dat klanten in ons stellen. Zo bouwen we op duurzame wijze aan elke interne en externe relatie door deze te baseren op respect. Op die manier erkennen we de menselijke, intellectuele, sociale en morele waarde van onze medewerkers, klanten en partners.

 

Ondernemersgeest

 

Onze ontwikkeling en evolutie is gebaseerd op een ondernemende en innovatieve geest, die een bron is van interne creativiteit en een effectieve hefboom voor de groei van het marktaandeel en de winst op lange termijn.

 

Moed

 

Om te anticiperen op toekomstige ontwikkelingen en om klanten in hun markten te begeleiden, is de moed om nieuwe uitdagingen aan te gaan inspirerend. Zo onderhouden onze medewerkers hun klantenrelaties en onderlinge relaties tussen onze teams.

 

Samenhorigheid

 

Onze kracht zit in ons vermogen om de uitwisseling tussen onze medewerkers op alle niveaus en bij alle gelegenheden te bevorderen. Samengebracht door hun passie voor hun vak en hun klantenservice, beleven ze elk belangrijk moment in een gemoedelijke sfeer, waardoor dit zorgt voor een effectieve en zorgzame sociale dynamiek.

Wil jij graag ons team versterken?


Je hoeft niet te wachten tot er een vacature beschikbaar is bij Arkance Systems om je CV in te dienen. We accepteren graag spontane sollicitaties van gekwalificeerde kandidaten op elk moment.

 

  • Zorg voor een persoonlijke sollicitatiebrief waarin je aangeeft welke professionele ervaring je al hebt.
  • Geef ook aan naar welk type functie je op zoek bent en waarom je geïnteresseerd bent in onze organisatie.
  • Stuur dit alles via e-mail naar onze HR verantwoordelijke via jobs.belux@arkance.net.

We reageren zo snel mogelijk op jouw spontane sollicitatie. Wie weet misschien nog sneller dan je dacht!

 Contact


Vul dit formulier in en wij nemen contact op met jou.