CIMCO


Arkance Systems is, als enige in de Benelux, sinds 2022 een erkende 'CIMCO Solution Provider'. Dit betekent dat we erkend zijn door CIMCO als experts in het leveren van kant-en-klare productieoplossingen voor al hun klanten.

When realibility matters

Arkance Systems is, als enige in de Benelux, sinds 2022 een erkende ‘CIMCO Solution Provider’. Dit betekent dat we erkend zijn door CIMCO als experts in het leveren van kant-en-klare productieoplossingen voor al hun klanten.

“Arkance Systems heeft een jarenlange ervaring met het leveren en installeren van het volledige assortiment CIMCO-producten en bieden service van het hoogste niveau, inclusief producttraining, opstartservices en doorlopende ondersteuning.”

Enkele producten van CIMCO

CNC-communicatie tussen jouw server en CNC-machines, robots en PLC’s.

Al meer dan een decennium is CIMCO DNC-Max de toonaangevende DNC-oplossing die als referentie dient voor alle anderen. Van de best-in-class client/server-architectuur tot de ongeëvenaarde configureerbaarheid en schaalbaarheid. DNC-Max voldoet aan de eisen van zowel kleine werkplaatsen als grote ondernemingen met duizenden machines in meerdere afgelegen faciliteiten.

Verzamelen van machinegegevens met intentie om productieresultaten te analyseren en te monitoren.

CIMCO MDC-Max is de complete MDC-oplossing die automatische verzameling van productiegegevens van machines en personeel in real-time mogelijk maakt. MDC-Max biedt nauwkeurige gegevens voor het identificeren van oorzaken van productieverlies waardoor mogelijke verbeteringen kunnen aangebracht worden. Real-time monitoring van jouw werkvloer is mogelijk voor een continue optimalisatie.

Bewerking en simulatie van NC-programma’s

De wereldwijde favoriete editor voor professionele CNC-programmeurs die een betrouwbare, complete editor vereisen met er bovenop simulatie- en communicatiemogelijkheden.

NC-programmasimulatie op 3D-machinemodellen

Elimineer kostbare programmeerfouten en versnel het opstarten van nieuwe programma’s met een gebruiksvriendelijke en prijsvriendelijke oplossing voor het simuleren van jouw CNC-machines.

Andere CIMCO-toepassingen vind je terug op de website van CIMCO: https://www.cimco.com/software/