GibbsCAM


Geavanceerde CAM-software voor het programmeren van CNC-bewerkingsmachines met de kracht en flexibiliteit om onderdelen te maken zoals je dat zelf wil.

Powerfully Simple, Simply Powerful

GibbsCAM is geavanceerde CAM-software voor het programmeren van CNC-bewerkingsmachines met de kracht en flexibiliteit om onderdelen te maken zoals je dat zelf wil. Dankzij de unieke, werkplaatsvriendelijke interface die aanpasbaar en eenvoudig te navigeren is, maximaliseer je de productiviteit.

Waarom GibbsCAM?

  • Eén enkele CAM-softwareoplossing voor elke CNC-machine.
  • Gebruiksvriendelijke, aanpasbare interface die speciaal is ontworpen voor NC-programmering.
  • Gekeurde, foutloze bibliotheek van intern ontwikkelde postprocessors.
  • Nauwkeurige, toonaangevende machinesimulatie voor zelfs de meest complexe machines.
  • Ondersteuning van Multi-task Machining (MTM).

Wat kan je doen met GibbsCAM?

Via GibbsCAM kan je elke CNC-machine programmeren, inclusief freesmachines, draaibanken, draai/frees machines, langdraaiers en Zwitserse machines, van eenvoudig 2-assig frezen en draaien tot complexe meerassige bewerkingen. Bovendien kan je GibbsCAM aanpassen aan de behoeften van jouw bedrijf door opties toe te voegen zoals MTM, machinesimulatie, draadvonken, VoluMill VoluTurn hogesnelheidsbewerking en meer.

Of je nu CNC-programmeur, verspaner of productie engineer bent, je vindt bij GibbsCAM vertrouwde terminologie, duidelijke pictogrammen en logische processen. Met GibbsCAM is CNC-programmeren flexibel, snel, betrouwbaar en efficiënt.

Meer informatie: https://www.gibbscam.com