LINEAR


BIM Engineering MEP software solutions for AutoCAD & Revit

Onze Duitse partner LINEAR werd in 1989 opgericht in Aken. Door de jaren heen werden ze een wereldwijde innovator in het digitaliseren van het ontwerpen van gebouwsystemen door het leveren van softwareoplossingen en -diensten voor MEP-ontwerp. Het merk liNear staat voor competentie in technische berekeningen en CAD-ontwerptoepassingen binnen verschillende BIM-processen.

In eerste instantie was LINEAR opgezet als een puur schematisch tekenprogramma. Vandaag beschikt LINEAR over het grootste productportfolio aan ontwerpsoftware voor gebouwinstallaties: teken-, reken-, simulatie- en 3D-ontwerpprogramma’s, naadloos geïntegreerd, eenvoudig in gebruik en daardoor eenvoudig aan te leren.

LINEAR is een ISV Partner van Autodesk en een Microsoft Gold Certified Partner. Hierdoor is maximale compatibiliteit van de software gegarandeerd. Het is waarschijnlijk de combinatie van creativiteit en continuïteit, gekwalificeerde sales engineers, support- en trainingsaanbod en natuurlijk de constructieve feedback van hun grote gebruikerscommunity, die uiteindelijk leidt tot professionele software en, last but not least, tot een zekerheid van uw investering.

De oplossingen van LINEAR in een notendop

Op een Autodesk platform (zoals AutoCAD of Revit) heeft LINEAR een oplossing (workflow) voor alle taken zoals:

  • Bouw en Constructie
  • Load Calculations (warmte en koeling)
  • Network Calculations
  • Samenwerking
  • Aanbestedingen en vergunningen

in alle onderstaande disciplines:

AutoCAD

Revit

Een workflow in plaats van een workaround

De geïntegreerde workflow van LINEAR omvat zes stappen om jouw MEP-model op de meest efficiënte manier te ontwikkelen:

Linear-COOLING-oplossingen-workflow-revit-NL