Trimble


Tot nu toe was er te veel 'werk' in onze manier van werken. Daarom kiezen we voor een nieuwe aanpak. Nu kunnen teams hun werk voortzetten met Trimble, wetende dat het goed is voor het werk, goed voor de planeet en goed voor de gemeenschappen die ze dienen.

Trimble is een industrieel technologiebedrijf dat zich concentreert op het helpen van de wereld om beter te werken. Dankzij hun technologie kunnen werkzaamheden nauwkeuriger en nauwkeuriger worden uitgevoerd, zodat jedingen kunt bouwen, construeren, verbouwen en verplaatsen die we nodig hebben om ons leven te leiden en toekomstige gemeenschappen op te bouwen.

With Trimble, Work Works Now.

Tot nu toe was er te veel ‘werk’ in onze manier van werken. Daarom kiezen we voor een nieuwe aanpak. Nu kunnen teams hun werk voortzetten met Trimble, wetende dat het goed is voor het werk, goed voor de planeet en goed voor de gemeenschappen die ze dienen. Ontdek hoe de hardware-, software- en serviceoplossingen van Trimble je kunnen helpen de meest complexe uitdagingen in je sector op te lossen en mogelijkheden te ontdekken om slimmer te werken.

Het belang van duurzaamheid

Sinds 1978 hebben de branchespecifieke oplossingen van Trimble onze klanten geholpen meer te doen met minder impact op het milieu. Nu de behoefte aan duurzaamheid steeds dringender wordt, blijven we ons inzetten om snel kansen te grijpen om de planeet te beschermen en de samenleving productiever, beter verbonden en veerkrachtiger te maken.

Wat Trimble onderscheidt

Onze passie voor innovatie, gecombineerd met meer dan 40 jaar digitale inzichten, maken Trimble uniek gekwalificeerd om de meest complexe fysieke problemen op te lossen voor de vele industrieën die we bedienen.