Software


Goed gereedschap is het halve werk en dat geldt zeker ook voor software. Weet je niet welke applicatie het meest geschikt is voor jou? Onze medewerkers hebben kennis van jouw vakgebied, weten precies wat je nodig hebt en helpen je graag verder. Je kan nadien snel aan de slag met de juiste CAD- of BIM-applicatie(s).

Kies de juiste software voor jouw werkzaamheden


Effectief ontwerpen begint met de juiste software. Arkance Systems biedt een breed scala aan oplossingen, zowel van onze partners Autodesk, GibbsCAM, LINEAR en Trimble als onze eigen Holixa ontwikkelingsafdeling, aangepast aan de eisen van jouw bedrijf.


Bouw & Architectuur

Met onze ingenieuze BIM-software voor Bouw en Architectuur kan je al jouw projecten virtueel bouwen en zo betere ontwerpbeslissingen nemen.
Maakindustrie

Stap binnen in de wereld van Industrie 4.0 en ontwerp beter met gespecialiseerde software voor de civiele techniek.
Infrastructuur

Maak infrastructurele projecten voorspelbaar en verminder de risico’s voor mens en milieu met behulp van onze BIM-software voor infrastructuurprojecten.
Holixa

Holixa, onze ontwikkelingsafdeling, creëert en ontwerpt toepassingen of plugins die zijn ontworpen om de functionaliteit van uw software aan te passen, aan te vullen of te verbeteren, zodat deze perfect is aangepast aan uw behoeften en het leven van de gebruikers eenvoudiger maakt.