Industriële producten moeten innovatief, nauwkeurig en betrouwbaar zijn. Op tijd leveren en tegelijk de kwaliteit van producten waarborgen, is afhankelijk van het stroomlijnen van informatie en processen, van het eerste ontwerp tot massaproductie. Onze oplossingen voor de Maak- en Designindustrie helpen u om dit te bereiken.

Digitale samenwerking

De digitale transformatie daagt bedrijven uit om mee te veranderen en te innoveren. Je kan efficiënter samenwerken met alle betrokkenen in jouw project door gebruik te maken van de cloud. Het bespaart tijd, kosten en levert bovendien data op die achteraf geanalyseerd kunnen worden om projecten beter te beheren.

Advanced Manufacturing

Computer Aided Manufacturing (CAM) is ruim 50 jaar een begrip in de maakindustrie. Het printen van 3D modellen (Additive Manufacturing) of het verspanen en snijden van materialen (Subtractive Manufacturing) via een CNC-machine en het combineren van beide technologieën (Hybrid Manufacturing), al dan niet met gespecialiseerde robots, zijn dagelijkse industriële bezigheden.

PLM en PDM

PDM (Product Data Management) en PLM (Product Lifecycle Management) bieden dé oplossing om documenten en gegevens te structureren en de bijhorende processen te beheersen. Zowel bij kleine implementaties als grote projecten zorgt goed databeheer voor een efficiënte engineeringsafdeling.

Productontwerp

De levenscyclus van het product begint bij het ontwerp. In deze cruciale fase is een combinatie van vakkennis met de juiste oplossingen van essentieel belang. In de ontwerpfase bevinden zich processen rondom het tekenen of modelleren. Van onderdelen tot hele machines. Met onze producten en diensten ondersteunen we jou. Samen optimaliseren we het ontwerpproces.

Simulatie

Voor en tijdens het productieproces is simulatie belangrijk om uw ontwerp in zijn natuurlijke omgeving te zien. Via het gebruik van realtime gegevens in een virtuele wereld met machines, producten en mensen kunt u dit proces bijwerken en afstemmen waar nodig.