Toont alle 4 resultaten

Smart Browser

 876,00 2.520,00

BIM-software voor het ‘slim’ browsen door Revit families en parameterbeheer voor een BIM-team.

Smart Browser is BIM software voor batch Revit parameter management en eenvoudig browsen door Revit families in een kwaliteitsgecontroleerde omgeving. Een modulaire aanpak maakt het efficiënt en kosteneffectief voor kantoren van elke omvang die aan BIM doen.

Unieke functies besparen veel tijd en verbeteren de resultaten voor BIM-managers, teamleiders en alle architecten, ingenieurs en ontwerpers.

Wood Framing Suite

 2.856,00 3.708,00

BIM- en 3D-modelleersoftware voor het ontwerpen van geprefabriceerde houtskeletbouwsystemen in Revit

  • – Voor bouwkunde, detaillering, documentatie & constructie.
  • – Topgebruikers van Revit noemen AGACAD’s Wood Framing Suite de krachtigste en meest flexibele BIM-software op de markt voor het ontwerpen van houtskeletbouwwanden, -vloeren en -daken.
  • – Dit omvat gespecialiseerde oplossingen voor gebouwen die zijn ontworpen met structureel geïsoleerde panelen (SIP’s), kruislings gelamineerd hout (CLT), of zwaar hout (ook wel massief hout of post-and-beam genoemd. Wij noemen het OAK).

Cut Opening

BIM-software om precieze openingen te snijden voor MEP-diensten en structuren (deuren, ramen, balken, kolommen) in het Revit-model.

Cut Opening wordt gebruikt om openingselementen in Revit-modellen te genereren en te controleren. Deze openingen worden gemaakt waar leidingen, buizen, kabelgoten en buizen kruisen met muren, vloeren, daken, plafonds, balken of kolommen.

Deze geavanceerde BIM-oplossing kan aangepaste openingen creëren met vasthouddetails voor structurele balken. U krijgt veel snellere ontwerpen en tekeningen en een grotere nauwkeurigheid om nauwkeurige stuklijsten en constructiewerk te garanderen.

MEP Hangers

MEP Hangers & Support Distribution in Revit: BIM-software voor snelle, nauwkeurige lay-outs

Met MEP Hangers (voorheen Smart Hangers) kunnen hangers en steunen direct op grote schaal worden ingevoegd in een Revit-model voor leidingen, buizen, kabelgoten en buizen.

U krijgt nauwkeurige stuklijsten en bouwtekeningen, en nauwkeurige montage ter plaatse dankzij BIM-to-Field-functies.