Resultaat 1–16 van de 128 resultaten wordt getoond

Opleiding AutoCAD (LT) (Basic/Advanced)

 0,00

AutoCAD is software voor computer-aided design (CAD) waarmee industriële tekenaars, elektriciens, architecten, ingenieurs en bouwvakkers nauwkeurige 2D- en 3D-tekeningen kunnen maken en gemakkelijk bestanden kunnen uitwisselen in DWG-formaat.

Sneller werken met gespecialiseerde toolsets! AutoCAD bevat nu industrie-specifieke functies en slimme objecten voor architectuur, werktuigbouwkunde, elektrisch ontwerp en nog veel meer. Deze toolsets lichten we toe in onze aanvullende industrie-specifieke opleidingen.

Opleiding Bestek & Meetstaat

 0,00

Op deze tweedaagse cursus wordt via het praktisch uitwerken van een bestek & meetstaat onze C3A-werkmethodes en technieken bij het geïntegreerd gebruik van Word en Excel in detail doorgenomen.

Opleiding Enscape 3D voor Revit

 0,00

Deze cursus biedt een diepgaande verkenning van Enscape, een krachtige tool die naadloos geïntegreerd is met Revit. Gedurende deze training dompelen we ons onder in de verschillende facetten van Enscape en ontdekken we hoe deze software uw ontwerpvisualisaties naar nieuwe hoogten kan tillen.

Opleiding Enscape 3D voor SketchUp Pro

 0,00

Deze cursus biedt een diepgaande verkenning van Enscape, een krachtige tool die naadloos geïntegreerd is met SketchUp Pro. Gedurende deze training dompelen we ons onder in de verschillende facetten van Enscape en ontdekken we hoe deze software uw ontwerpvisualisaties naar nieuwe hoogten kan tillen.

Opleiding Fusion 360 CAD (basis)

 0,00

Fusion 360 is een softwareplatform in de cloud dat onder andere 3D Ontwerp, Engineering, Electronics en CAM combineert in één toepassing.

Tijdens deze driedaagse basisopleiding leggen we de focus op het CAD of Design luik van Fusion 360, overlopen we de theorie en maken we samen praktijkoefeningen over het ontwerpen in Fusion 360.

 

Opleiding InfraWorks

 0,00

InfraWorks-software voor conceptueel ontwerpen helpt je bij het modelleren en begrijpen van ontwerpprojecten in hun context.

Deze tweedaagse basisopleiding is bedoeld voor ontwerpers in voorstudie die hun modellen makkelijk moeten kunnen presenteren aan alle stakeholders of op infoavonden voor een publieke aanbesteding.

Opleiding Navisworks Manage

 340,00

De Navisworks Manage basistraining is ontworpen voor tekenaars/ontwerpers, ingenieurs en architecten die de basisconcepten van de software onder de knie willen krijgen.

Opleiding PowerShape

 0,00

Fusion 360 met PowerShape CAD-software voor productie combineert oppervlakte-, solid- en mesh-modellering om mallen, matrijzen en andere complexe onderdelen voor te bereiden voor productie. Inclusief toegang tot Fusion 360 en Fusion 360 Team.

Tijdens deze opleiding leer je aan de hand van allerlei voorbeelden uit de mechanische sector 3D-modellen in PowerShape te tekenen en aan te passen.

Opleiding Revit meetstaatextractie

 0,00

C3Admin met MS-Office is ongetwijfeld de meest toegepaste werkmethodiek in Vlaanderen voor bestekken en meetstaten met Word en Excel, en ondertussen is BIM-met-Revit bij architectuur en constructie in Vlaanderen absoluut de meest toegepaste BIM-methodiek.  De virtuele gebouwmodellen met Revit worden steeds gedetailleerder uitgewerkt, en sedert halfweg 2014 werd al het nodige voorbereid om alle te meten objecten en materialen van de bestek-codering te voorzien om zo volautomatisch uitstekende meetstaat-tabellen met codering van de lastenboeken automatisch mee op te bouwen

Opleiding SketchUp

 0,00

Verken de grenzeloze mogelijkheden van SketchUp Pro tijdens onze tweedaagse cursus die op maat is gemaakt om beginners te ondersteunen en ervaren gebruikers naar een hoger niveau te tillen. Deze intensieve training dekt alle hoeken van SketchUp Pro, waardoor je een grondige vaardigheid ontwikkelt in deze geavanceerde 3D-ontwerpsoftware.

V-Ray voor Revit

Hoogwaardige, complete renderoplossing voor Autodesk Revit. Als u kiest voor kwaliteit, kiest u voor V-Ray! V-Ray voor Revit is ontwikkeld voor architecten die prachtige ontwerprenders willen maken zonder de leercurve. V-Ray voor Revit maakt gebruik van dezelfde interface als andere versies van V-Ray, zodat u consistente renders kunt maken tijdens uw gehele 3D-werkstroom.

Out Of Stock

V-Ray voor SketchUp

Hoogwaardige, complete renderoplossing voor SketchUp Pro. Als je kiest voor kwaliteit, kies je voor V-Ray! V-Ray voor SketchUp is de slimste en snelste renderoplossing voor SketchUp. Het wordt geleverd met alle verlichtings-, schaduw- en rendergereedschappen die je nodig hebt om professionele, fotorealistische beelden en animaties te creëren. V-Ray voor SketchUp maakt gebruik van dezelfde interface als andere versies van V-Ray (Revit, 3ds Max, Maya, enz.), zodat je consistente renders kunt maken tijdens je volledige 3D-werkstroom.

Webinar Datacommunicatie tussen Vault en ACC

Ontdek next-level samenwerking met Autodesk Vault! Deze ultieme tool voor productdatamanagement verbindt teams, maakt overal toegang tot data mogelijk met Vault Gateway en biedt een handige Vault Mobile App voor onderweg. Leer hoe je bestanden deelt via de Autodesk Construction Cloud en transformeer je workflow. Mis deze kans niet!

Webinar Sneller en Slimmer Databeheer

Smart Browser – de BIM-software voor parameterbeheer en naadloos navigeren door projecten en families. Focus op de BIM Tree Manager, dé tool voor parameters in Revit-projecten. Vergemakkelijkt het vinden en isoleren van elementen in bestaande en gelinkte modellen. Ontdek de functies van AGACAD-producten en deel inzichten met experts tijdens het webinar.