0
Werknemers in Europa
0
Actieve users in België en Luxemburg
0
Uren opleiding per jaar

Arkance Systems

Over Arkance Systems 

Arkance Systems richt zich op het leveren van een complete software- en applicatie-expertise voor alle fasen in de levenscyclus van het bouwproject.

Momenteel telt Arkance Systems zo'n 470 medewerkers, waaronder meer dan 250 applicatie-engineers die 70 000 gebruikers ondersteunen via een Europees netwerk dat in Frankrijk, België, Nederland, Luxemburg, Polen, Finland, Tsjechië en Slowakije en in Hongarije is gevestigd, en zal het bedrijf blijven investeren in het kader van zijn strategische ontwikkeling.

De deskundigen van ons netwerk lopen voorop bij alle onderwerpen met betrekking tot BIM, Digital Twin, Industrie 4.0 en andere IoT's. Arkance Systems is een reseller en Platinum Partner van Autodesk en Trimble Authorized Channel Partner in de gebieden waar onze groep actief is.

Arkance Systems is bovendien de fiere Europees leider in Building Information Modeling (BIM), Product Lifecycle Management (PLM) en Computer Aided Design (CAD).

Arkance

Over Arkance

De missie van Arkance is om haar klanten te ondersteunen in hun digitale transitie via een Europees netwerk van experts. Met 630 medewerkers in vier divisies - Arkance Systems, Arkance Optimum, AllTerra en SITECH - werkt de groep samen met marktleiders, in het bijzonder Autodesk & Trimble - om oplossingen te verdelen en te implementeren die gericht zijn op het optimaliseren van alle fasen van de levenscyclus van een bouw- of industrieel project, van kantoren tot werven.

Onze waarden

Een organisatie met vier sterke waarden.

Via deze waarden markeren we onze eigen uitmuntendheid en dagelijkse betrokkenheid bij onze klanten.

Respect
We zijn trots op de inzet van onze medewerkers en het vertrouwen dat klanten in ons stellen. Zo bouwen we op duurzame wijze aan elke interne en externe relatie door deze te baseren op respect. Op die manier erkennen we de menselijke, intellectuele, sociale en morele waarde van onze medewerkers, klanten en partners.

Ondernemersgeest
Onze ontwikkeling en evolutie is gebaseerd op een ondernemende en innovatieve geest, die een bron is van interne creativiteit en een effectieve hefboom voor de groei van het marktaandeel en de winst op lange termijn.

Moed
Om te anticiperen op toekomstige ontwikkelingen en om klanten in hun markten te begeleiden, is de moed om nieuwe uitdagingen aan te gaan inspirerend. Zo onderhouden onze medewerkers hun klantenrelaties en onderlinge relaties tussen onze teams.

Samenhorigheid
Onze kracht zit in ons vermogen om de uitwisseling tussen onze medewerkers op alle niveaus en bij alle gelegenheden te bevorderen. Samengebracht door hun passie voor hun vak en hun klantenservice, beleven ze elk belangrijk moment in een gemoedelijke sfeer, waardoor dit zorgt voor een effectieve en zorgzame sociale dynamiek.

Join our team!

Wil jij graag ons team versterken?

Je hoeft niet te wachten tot er een vacature beschikbaar is bij Arkance Systems om je CV in te dienen. We accepteren graag spontane sollicitaties van gekwalificeerde kandidaten op elk moment.

  • Zorg voor een persoonlijke sollicitatiebrief waarin je aangeeft welke professionele ervaring je al hebt.
  • Geef ook aan naar welk type functie je op zoek bent en waarom je geïnteresseerd bent in onze organisatie.
  • Stuur dit alles via e-mail naar onze HR verantwoordelijke via jobs.belux@arkance.net.

We reageren zo snel mogelijk op jouw spontane sollicitatie. Wie weet misschien nog sneller dan je dacht?