ReCap Pro

Met ReCap Pro kunt u de ruwe gegevens van een 3D-laserscanner converteren naar het puntwolkformaat dat door AutoCAD, Revit, Inventor en andere toepassingen van Autodesk kan worden gelezen. Naast gegevens omzetten kunt u ReCap Pro gebruiken om puntenwolken op te schonen, bij te snijden en te visualiseren.

 • Alle gegevens van 3D-scanners worden ondersteund
 • Puntenwolken lezen, converteren en bewerken
 • Maak intelligente 3D-gegevens van puntenwolken
 • ReCap Photo: van dronefotografie naar 3D-weergaven
 • Als u meerdere Autodesk-producten gebruikt, zoals AutoCAD, Civil 3D, Map 3D of InfraWorks, koop dan de Autodesk AEC Collection-softwarebundel

Opleiding Maakindustrie

Zowel starters als experts begeleiden we richting Industry 4.0

kalmeer en leer

ontvang een opleidingscheque tot € 250, -

Gebruik ReCap Pro 3D-scanningsoftware om 3D-modellen te maken van geïmporteerde foto's en laserscans. Creëer een puntenwolk of mesh ter ondersteuning van BIM-processen. Werk samen met teams aan een ontwerp dat is gebaseerd op de werkelijkheid.

Start een project op basis van een luchtfoto

Met ReCap Pro kunt u een project starten op basis van een ortho- of luchtfoto, als resultaat van een 3D-scan. Dit bespaart u tijd en vermijdt dat u het bestaande project zelf moet reproduceren of digitaliseren in CAD-software zoals Civil 3D of Revit.

Hoe werken puntenwolken?

Via 3D-laserscanning kunt u eenvoudig de omgeving in 3D vastleggen, vergelijkbaar met een 3D-foto. Zo kunt u gebouwen, oppervlakken en objecten eenvoudig registreren en converteren naar een leesbare puntenwolk (Point Cloud). Deze puntenwolken kunnen vele miljoenen punten bevatten. Met ReCap Pro kunt u deze Point Cloud-bestanden eenvoudig verwerken en klaarmaken voor toepassing in uw ontwerpapplicatie.

Meer info in de overzichtsvideo hieronder:

Product prijs
Extra opties totaal:
Totale bestelling:

  Opleidingen

  Arkance Systems biedt als erkend opleidingscentrum een veelvoud aan opleidingen aan om uw gebruik van onze softwareoplossingen te optimaliseren.  Meer weten?

  Aanvullende diensten

  Ondersteuning via change management, opleidingen, begeleiding van onze technische experts: een reeks diensten om u te helpen gemakkelijk BIM te implementeren. Diensten

Deze oplossingen zijn wellicht ook interessant voor u:

Revit

Revit maakt het mogelijk om intelligente 3D-modellen aan te maken en te werken volgens de BIM-filosofie.

AutoCAD

De 2D CAD-software die 'alles' ontwerpt, inclusief industrie-specifieke toolsets en apps.

  Ontdek de opleidingen van Arkance Systems