ARKANCE krijgt nieuwe look


verandering van look, met behoud van toewijding

19.04.2024

In 2024 onthullen we een nieuwe frisse look voor ARKANCE, waarmee we een belangrijke mijlpaal bereiken in onze tocht naar vernieuwing en ons streven naar uitmuntende service. 

Binnenkort verandert onze handelsnaam van Arkance Systems in ARKANCE.

Deze verschuiving betekent een verhoogde focus op wereldwijde samenwerking en dat je bij ons terechtkunt voor een breder scala aan technologische en professionele diensten. Centraal in het aanbod staat ons speciaal ontwikkelde Be.Smart-softwareportfolio. Met dit pakket oplossingen, dat een naadloze integratie biedt met onze hoogwaardige technologiepartners, heb je beschikking over geavanceerde mogelijkheden om jouw projectresultaten te herdefiniëren. Onder onze nieuwe naam blijven we hetzelfde toegewijde en professionele team, dat altijd voor je klaar zal staan. 

Wat verandert er precies?

Vanaf halverwege dit jaar zullen al onze handelsnamen over de hele wereld veranderen in de nieuwe naam, ARKANCE. We brengen onze entiteiten wereldwijd strategisch op één lijn onder dit merk. Hiermee zetten we weer een stap vooruit in onze missie om een revolutie teweeg te brengen in projectresultaten in de bouw, infrastructuur en maakindustrie door diensten en oplossingen van wereldklasse te leveren.

We vieren dit met de introductie van een nieuwe, moderne en geavanceerde website: www.arkance.world.  

Wat blijft hetzelfde? 

Hoewel onze naam verandert, blijft onze toewijding aan het leveren van hoogwaardige diensten bestaan. Alle contracten, overeenkomsten en verplichtingen zullen onder de bestaande voorwaarden voortgezet worden. De continuïteit van de bedrijfsvoering en de integriteit van onze operaties zijn onze absolute prioriteit. 

Naarmate we vooruitgaan met onze nieuwe merkidentiteit, willen we onze toewijding aan het leveren van uitgebreide diensten die elk aspect van je behoeften dekken – van ontwikkeling en integratie tot implementatie, training en adviesdiensten – opnieuw bevestigen. We blijven ons inzetten voor het leveren van uitstekende end-to-end oplossingen en we kijken uit naar de voortzetting van onze samenwerking. 

Terugkijkend op onze reis tot nu toe, zijn we trots op de belangrijke mijlpalen die we samen hebben bereikt. Hiermee hebben we onze positie als toonaangevende wereldwijde leverancier van diensten en oplossingen versterkt, en zonder jouw vertrouwen en steun tijdens deze overgang was dat niet mogelijk geweest.  

Heb je vragen of wil je graag toelichting over deze verandering?

Neem contact met ons op via info.bnl@arkance-systems.com. We werken aan een naadloze overgang en geven graag antwoord op je vragen.

“Together, let’s advance the way we work to build a better world!”

Dit is ARKANCE

Ons aanbod in één oogopslag

Om meer te weten te komen over ARKANCE, onze missie om ‘een betere wereld te bouwen’ en ons volledige product- en dienstenaanbod, download onze brochure.