Frees je ook voor de toekomst?


We lopen allemaal tegen dezelfde problemen aan, personeelstekort, lange levertijden, niet voldoende kennis, oude werkmethodieken, overcapaciteit enzovoorts. Wij 'draaien' er niet om heen, Arkance Systems is dé partner voor alle CAM-oplossingen en diensten.

20.10.2022

Frees of vrees je voor de toekomst?

Bij veel bedrijven heerst het gevoel dat ze misschien niet alles uit hun CAM-oplossing gebruiken en dat ze best veel geld uitgeven voor een oplossing waar niet alle hooggespannen verwachtingen van zijn uitgekomen. Herken je dat?

 • Maak ik optimaal gebruik van mijn huidige CAM-software?
 • Heb ik werkelijk al die features dagelijks nodig?
 • Verloopt de integratie met mijn CAD-software en/of digitale data vlekkeloos?

We vertellen je graag meer over het gebruik van Autodesk Fusion 360 (eventueel met extensions) en wat het je kan opleveren.

Wat is Autodesk Fusion 360 eigenlijk?

Kort gezegd: Autodesk Fusion 360 brengt engineering, werkvoorbereiding én productie samen in één uniform platform. Autodesk Fusion 360 is een cloud-based 3D modeling, CAD, CAM platform voor productontwerp en productie.

Ontwerp en produceer producten zoals jij dat wilt. Bespaar tijd en geld en krijg sneller kwaliteitsonderdelen de deur uit met één simpele workflow!

Met de standaard CAM strategieën binnen Autodesk Fusion 360 heb je een complete toolset binnen handbereik om de meest voorkomende 2.5, 3D en 3+2 bewerkingen uit te voeren. Met de optionele machining extension heb je ook de mogelijkheid om de meeste 3D strategieën met Multi-axis opties uit te voeren.

Bekijk ook het leuke filmpje hieronder, want eens je Fusion 360 kent, kan je’r niet meer over zwijgen!

Fusion 360 Machining Extension

De Autodesk Fusion 360 Machining Extension is een additionele optie die meer geavanceerde CAM-mogelijkheden in Autodesk Fusion 360 beschikbaar stelt, zodat je jouw 5-assige CNC-machines beter kunt benutten en onderdelen van hogere kwaliteit kunt produceren. Welke geavanceerde productietool vallen hieronder? 4- & 5-assig simultaan, optimalisatie van gereedschapsbanen, procesautomatisering en part inspection.

Arkance Systems denkt graag met jou mee! Wij hebben de kennis én specialisatie in huis om jou zo goed mogelijk te adviseren. Wist je dat wij jou o.a. kunnen ondersteunen bij:

 • Opleidingen
 • Opstarten van jouw software
 • Op maat gemaakte postprocessoren
 • Aanleveren van de juiste CAM-oplossing

De oplossingen van Arkance Systems zijn flexibel, schaalbaar én betaalbaar. Bij ons kun je er zeker van zijn dat we onze aanbiedingen en diensten afstemmen op jouw behoeften.

CAM we help you?

Wil je meer weten over onze CAM-mogelijkheden of wat Fusion 360 voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem contact op met ons CAM-team via jan.raes@arkance-systems.com of bel ons op +32 53 85 25 70 met je vragen voor Jan, Liesbeth, Phedra of Yuya.

Bij veel bedrijven heerst het gevoel dat ze misschien niet alles uit hun CAM-oplossing gebruiken en dat ze best veel geld uitgeven voor een oplossing waar niet alle hooggespannen verwachtingen van zijn uitgekomen. Herken je dat?

 • Maak ik optimaal gebruik van mijn huidige CAM-software?
 • Heb ik werkelijk al die features dagelijks nodig?
 • Verloopt de integratie met mijn CAD-software en/of digitale data vlekkeloos?

We vertellen je graag meer over het gebruik van Autodesk Fusion 360 (eventueel met extensions) en wat het je kan opleveren

1


 • 21
  Feb
  Opleiding Fusion 360 CAD (basis)
 • 19
  Maa
  Opleiding Revit Structure Locatie naar keuze
 • 19
  Maa
  Opleiding AutoCAD Electrical

3


 • Junior Technisch Consultant PDM/PLM Nieuwe Kansen Beginnen Hier: Solliciteer bij Arkance Systems! Als Technisch IT Consultant speel je een sleutelrol bij de implementatie, configuratie en optimalisatie van onze softwareoplossingen. Je bent verantwoordelijk voor het analyseren van klantbehoeften, het installeren van onze software, het oplossen van technische vraagstukken en het bieden van training en support. Dit alles doe je in…
 • Spontane sollicitatie Ben jij klaar om je carrière naar nieuwe hoogtes te tillen? Bij Arkance Systems geloven we in het omarmen van talent en passie, ongeacht de traditionele paden. Daarom verwelkomen we met open armen spontane sollicitaties van gedreven individuen die geloven dat ze een verschil kunnen maken in de wereld van technologie en innovatie.